gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · yeşim salkım
  8. · parçala beni behçet
  9. · cem köksal

şarj edilemeyen pili şarj etme çabası  

1. bu çabanın sahipleri işi inada bindirmişlerdir.. lakin "hacı kadranda 220 yazıyor ama ben bunu geçerim.." diyen insan evladı ile aynı kefene konmalılardır.. evet doğru okudunuz aynı kefen dedim.. bu inat insanı ölüme götürmüştür malum.. şarj edilemeyen pili şarj etme eylemi sizi fiziksel ölüme götürmez ,doğrudur, ama peki ya ruhsal ölüm?.. o hayal kırıklığı, umutsuzluk ve can sıkıntısı ruhunu çürütür insanın.. ayrıca sarj edilemeyen pilin dolmasını sarj makinesinin başında bekleyip saat başı walkman üzerinde yaptığınız denemelerde beklemenizin boşa olduğuna kendinizi yavaş yavaş alıştırmanız, kendinize olan güveninizi de zedeler.. o günden sonra hiçbirşeye tam manasıyla bağlanamazsınız, kendizi veremezsiniz.. o gün bir dönüm noktası olur hayatınızda..

ayrıca bu çabanın sahibi insan eşitlikten yanadır.. neden şarj edilemeyen pillerinde yeniden ve yeniden kullanılma hakkının olmadığı sorusunu kendisine sormuş ve yanıt alamaması üzerine kendini piller arasındaki sınıf ayrımına karşı savaşmaya vermiştir.. sosyalist de olabilir evet..
    (lethromar, 10.01.2006 02:41 ~ 02:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil