demi moore
kadeh koy iç
denilesi şahsiyetler
kylie minogue
zuhal olcay. yıllandıkça daha bir kalite oluyor
şarap da kadın da yıllanınca sirke olur derler
*
nükhet duru için derler ama bilemiyom yani
seveni var sevmeyeni var
madonna
...
...
hergün akşam oluşunda
kadehime doluyorsun
yudum yudum, damla damla
düşüncem oluyorsun
...
...
zaman zaman .....
bir kadına yakışan en güzel içkinin şarap olduğunu, bir şaraba yakışan cinsiyetin ise kadın olduğunu anımsatan deyiş
yıllar geçtikçe eskimeyen güzelliğine güzellik katan kadınlardır.
(dna, 21.10.2006 23:04 ~ 23:05)
kadınların çoğu belli bi yaştan sonra olgunluk sebebiyle gençliğinde yaptıkları o gereksiz triplerden, kaprislerden arınırlar ve daha fazla huzur veren yaratıklara dönüşürler. bunun yanında bir de varolan güzelliklerini muhafaza ederlerse...
(bkz:
ayşegül aldinç)
(bkz:
zuhal olcay)
(bkz:
cami yıkılır mihrap yerinde kalır)
(applepie, 26.12.2006 21:37 ~ 05.02.2007 19:08)
(bkz:
eva herzigova) kendileri yaşlandıkça güzelleşmekte ve dergi kapaklarında her gördüğümde o dergiyi bana aldırmaktadır. güzel bir çek manken ablamızdır.
(shut up, 01.02.2007 20:36 ~ 20:41)
insanı yavaş yavaş sarhoş eden kadın modelidir.ilk yudumda yüzünüzü buruşturursunuz fakat damakta bırakığı tat harikadır dayanamaz bir yudum daha alırsınız,bir yudum daha bir yudum daha derken şarap sizi esir alır ve bırakamazsınız kadehi elinizden,şişenin dibi görünüp de gitme vaktinin geldiğinini anladığınızda ise artık çok geçtir,kölesi olmuşsunuzdur şarabın bir kere,başınız döner ,yer kaymaya başlar ve oturmak zorunda kalırsınız ,olduğunuz yerde sızarsınız.şarap gibi kadın da böyledir işte
şarap var şarap var tabi;
(bkz:
köpek öldüren)
(bkz:
frescobaldi)
genelde 40'ını geçen kadınlar için kullanılan söz.
"şarap yıllandıkça sirkeleşir" derler...
doğrudur bir nebze...
lâkin, şarabı yan yatırmazsan tabii ki sirkeleşir...
şarap gibi zamanla güzelleşen kadınlardır.
mistik güçler taşıdığına inandığım şehvetli tablo
saliha subaşı
keriman gençman
aydan şener