belki ilginizi çeker
  1. · 2008 yılının en beğenilen girileri
  2. · erotik sözlük
  3. · analcı camii
  4. · son uçurulma olayını şaka sanan yazar modeli
  5. · ingilizce çeviri yanlışları
  6. · özyeğin üniversitesi
  7. · petek dinçöz
  8. · petek dinçöz
  9. · kurtlar vadisinin etkisinde kalmak
  10. · yayık ayran
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · aşk
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · undeuxtrois
  9. · insanlığın en büyük buluşu

şaka gibi  

1. sevgili assolistimiz,gururumuz petek dinçöz ün yeni şarkısı ve sanırım yeni albümünün adı.bir ara da böyle bir tv programı vardı,çekim hatalarını yayınlarlardı.sunan ablamızda her hafta biraz daha açılırdı,en sonunda yayından kaldırdılar,yoksa kanal kapanıcaktı.
    (bettyboop, 31.05.2004 21:33 ~ 21:34)
  2. petek dinçöz'ün adıyla bütünleşmiş, anlamca bu kadar örtüşen başka bir şey kolay kolay yapamaz dedirten son albümünün ve de son hit(!)'in adı
    (stocky2001, 02.06.2004 22:52)
  3. adının "şaka gibi" olmasına şaşırmadığım gayet başarılı bir çalışma. vermek istediği anafikri en baştan vermiş değerli besteci can tanrıyar, çok kastırmamış. başlığın şarkının özeti olması gerektiğini de iyi idrak etmiş ayrıca, edebiyatı iyiymiş herhalde lisede. düşünüyorum da gerçekten şarkıyı daha iyi özetleyebilecek bir söz grubu bulamıyorum. üstelik bir şarkı yapıp hiç bir şey anlatamayanlar var, en azından yaşananların şaka gibi olduğunu net bir şekilde anlatıyor sayın tanrıyar, hor görmeyelim.
    ayrıca parçanın en büyük rakibinin ibrahim tatlıses'e ait tek tek olduğu da kulislerde konuşuluyormuş, o konuda konuşmama kararı aldım ama, sonra ağlıyor ibocum.
    (bkz: tek tek'e rakip olmak)

çok merak edilen nakaratı için;

şaka gibi, şaka gibi
    aldatıldım şaka gibi
    şaka gibi, şaka gibi
    her şey bitti, şaka gibi!

gerisini de siz bulun anacım, her şeyi devletten beklemeyin.
    (atalante, 21.03.2006 21:03 ~ 01.11.2009 11:56)
  4. ünlü olmak nasıl bi şey acaba? gnçtrkcll'liler hiç beklemedikleri bir anda ünlü oldular! gnçtrkcll'lilerin şaka gibi maceralarını izlemek için www.gnctrkcll.com'a tıkla!
    (itüsözlük, 30.06.2009 17:49)
  5. http://www.haberturk.com/...
    (kl7mu, 01.07.2009 15:39)
  6. (bkz: hayat)
    (novalislj, 10.11.2009 20:19)
  7. kendini bir bok sanan tiki kızların kıskandığı cinstaşları için kullandığı söz öbeği.

-şu kıza bak ya... böyle bi çocuk bunla takılsın, şaka gibi falan yani..!
    (fil abbasi, 10.11.2009 20:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil