belki ilginizi çeker
  1. · mustafa karadeniz
  2. · şaka lan şaka
  3. · just kidding
  4. · deli gibi dans etmek
  5. · sözlük hayatın anlamını sorgula lan allahsız
  6. · ercan saatçi
  7. · sözlüğün sapıtması
  8. · 13 eylül 2005 kampüste bikinili kız olması
  9. · kızların hoşlandığı erkek tipi
  10. · mimar
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · aşk
  4. · domuz gribi
  5. · colin kazım richards
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · yatsı
  9. · cami görünsün diye ağaç kesmek

şaka şaka  

1. insanoğlunu sinir etmek için sarf edilen cümleciklerden biridir ki bu lafı kullanan şahsı boğmak mübahtır.
    (bkz: şaka lan şaka)
    (bkz: ukte doldurdum huzurluyum)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 13.08.2005 22:53)
  2. -abi finalden 10 almışsın
    +offf..cidden mi?
    -valla öyle yazıyo hocanın kapısında.
    +babam s.kecek beni.ölmek istiyorum
    -hocayla konuşalım istersen
    +boşver be.ben içmeye gidiyom
    -dur lan şaka şaka
    +ne şaka
    -şaka yaptım 60 almışsın, mutlu ol diye yaptım.. şimdi böyle yapınca üzülüp mutlu oluyosun ya.
    +haa anladım. ben de ananla yapacam bişiler. şakacıktan ama. mutlu olsun diye.
    -şşşşt
    +şaka yaptık lan; şaka şaka
    (yuziko, 15.08.2005 01:03)
  3. yaptığı bütün boklukları örtbas etmek için kullanır bazıları. sanki yarım saattir yediğin haltlar şaka olunca beni sinirlendirmedi. ulan dallamyus sen şaka diye oramı buramı dürterken benim içimden veya seslice sana ettiğim lafları sırf şaka mahiyetinde işler yaptığın içinmi sineye çektin yoksa zaten o laflar senin için olağanmıydı ??
    insan psikolojisi garip birşey heralde hiçbir zaman çözemiycem. ben bu insanlığın sayunu sopunu ....

şaka şakaaa...
    (tribal, 24.10.2005 14:40)
  4. kanaltürk'te yayınlanan bir program. eski şakacı'nın bir benzeri.mustafa karadeniz adlı biri sunmaktaymış. fakat şakalar ayarlanmış gibi geliyor. hiçbir gerçekçiliği yok.
    (mümkünsüz, 27.06.2009 20:36)
  5. bütün şakaların kurmaca olduğu o kadar belli ki, kamera açısından şaka konusuna, insanların hareketlerinden olayın gidişatına kadar, dolayısıyla deminden beri izlememe rağmen hala amacını kavrayabilmiş değilim. kim kimi şakalıyor? bunu izleyip de gerçek sananlar var mı acaba? izleyici salak herhalde. öyle bir program.
    (wamdoka, 18.07.2009 23:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil