|
|
- iskandil olarak ele alınması gerekse de şahısın mütevazılığına, bazen midesizliğine göre değişen durumdur. ama genel vukfumuza göre şöyle örnekleyebiliriz;
(bkz: şerefsiz)
(bkz: arsız)
(bkz: misafir tohumu)
(bkz: vesikalı)
örnekleri çoğaltmak mümkündür tabii(ow yeah), az önce belirttik.
(bkz: ukteydim doldum)(zoser, 03.08.2007 08:04)
- kişiden kişiye yapılan en büyük hakeretin ne olacağı değişmekle birlikte;
-sen de herkes gibisin
en can acıtıcı hakaretlerden biridir bence.
- hakaret edilecek kişinin verdiği değerlere göre değişken olan hakaret türleridir.
- (bkz: ananı da al git)
- (bkz: senin ağzını yüzünü anket yaparım)
ya da kısaca ibne de denilebilir.
erkeklere: sen de erkek misin be. evet bunu bir kızdan duyan erkek ~5 gün-yıl kendine gelemez.*
he ayrıca unutmadan senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu lafının tadından yenmez.
- anket yapmak olabilir mesela.
- birisi bir şey anlatırken dinlememek, başka işlerle uğraşmak.
- (bkz: satmak)
(bkz: aldatmak)
ötesi var mı..
- tecavüz
- (bkz: itü burs ofisi)
gidin deneyin derim. şahane bir yer. tayyip halt etmiş, o derece güzel hakaretler var.
- babamın mesleği gereği küçük bir kasabada ortaokula (şimdiki ilköğretim) gitmekteyim. tabi istanbuldan taşındığımız için benim hal, hareket ve tavırlarım küçük kasabaya ve okuldaki öğretmenlere göre oldukça rahat. dedim ya küçücük kasaba (hatta çük kadar deyimi kasabaya cuk diye oturmakta). erkek arkadaşlarla samimi olmam okul müdürü dahil herkese batmakta. kasabada ünlü olmuşum ama haberim yok.
neyse bir gün yine bir erkek arkadaşlarla konuşuyorum zaten kızlarda büyükşehirden gelmişim diye bana yüz vermiyolar. (bkz: dışlanmak)
okul müdürü (hıyarda diyebiliriz) beni yanına çağırdı;
m- kızım senin okumaya niyetin yok galiba?
c- neden hocam? (ağlamaklı bi ses tonuyla)
m- yok yok! senin okumaya niyetin yok belli.
m- bu gidişle orospu olursun sen...
13 yaşında bir kızın ne kadar utandığını tahmin edersiniz. o kadar utandım ki koşarak uzaklaştım yanından... güya eğitimci olacak orospu çocuğu! şikayet edip burnundan getirmediğime hala çok pişmanım.
(gerçi okumaz ama ben yinede) o eğitimci bozuntusu hıyar, orospu çocuğuna sesleniyorum;
bir zamanla fakir ama gururlu 13 yaşında bir kız çocuğu vardı ya;
o okudu ve mimar oldu. (buda sana kapak olsun)
- sen benim kıçıma sivilce olamazsın (bizzat kendim geliştirdim)
- yalan söylemektir.
- asalak ve parazit.
|