hal ve gidişhatımızı görebildiğimiz buton.
beğenimetre
(sidar, 14.03.2005 17:03)
diğer arıların girdiğimiz entry leri beyenip beğenmediğine bakmamıza yarayan,gereksiz tuş.
(bkz:
varsın eksi oy versinler)
şahsına tüküreyim şeklinde hafif bir hakaret de kullanılması muhtemel kelime..
(geyik, 03.04.2005 19:42 ~ 19:44)
üzerine hafif eskitme uygulanırsa cidden çok hoş olacağını düşündüğüm tuş the tempo.
ayrıca farkettim ki şöyle de bir şey var: "şahsım" hakkında yazabileceğiniz bir şey varsa ortam sizin.
**(lethromar, 24.06.2006 15:28 ~ 19.07.2007 13:22)
açılan penceresinde bilgi çubuğunda "x hakkında her şey" şeklinde bir ibare belirten gizliden bilinçaltı
mustafa hakkında her şey reklam apareyi olmasından şüphelenmeye başladığım basılma frekansı ve verdiği hissiyatla narsizm, tiksinti, paranoya gibi duygulara tercüman olan sözlük modu.
bir bozukluk olan buton. en sevilmeyen girilerime bir yenisi eklendi fakat son oylananlarda bu giri görünmemekte.
edit: bozuk değilmiş. uçurulan yazarların oy kayıtları siliniyor.
bir kaç gündür son derece az oylandığım için bastıkça depresyona girdiğim buton.
edit: sağ olun, var olun..
beğenilmek veya eksilenmek için yazılmayan girinin, diğer kullanıcılar tarafından nasıl tepki gördüğünü merak eden yazarın tıklamasında kötü bir şey göremediğim,
bugün'den sonra en çok tıklanan sözlük butonu.
sürekli bakılan, "ulan hergün yazıyorum da oylama yok bişey yok. okuyan da mı yok acaba?" diye paranoyaya sebebiyet veren fasilite.
merak giderme butonu.
ekşisözlüğün ve uludağsözlüğün aynı nitelikteki özellikleriyle mukayese edildiğinde kullanışsız buton.
üstüne tıklayınca içinden şahsım ve kurumum adına sizi kınıyorum diyen bi wondrous çıkacakmış gibi gelen işlev butonu
şahsım butonum çalışmıyor,yoklama butonumda,mesajda...çaylak mı oldum diye kontrol etmek için yazdım bu giriyi... s.o.s...s.o.s...
edit:olmamışım...
edit 2:bir hafta sonra artık çalışır durumda...
sık sık baktığım ve hastası olduğumu saklamadığım buton.
burada bir melek var ve ne yazarsam oyluyor. kendisini yerim diye kim olduğunu bilmek istemiyorum, sürpriz olsun ya da.
bazen mutluluk kaynağı olan bazen hayal kırıklığına uğratan buton.
kimi zaman yazdıklarım anında oylanıyor, kimi zaman haftalarca ilgilenen olmuyor. ne olduğumu görüyorum sayesinde, ama olsun ben güçlü bir insanım kaldırabilirim.
şu anda son 1 ay, son 1 hafta ve bugün karşısındaki giri sayısı artan ama toplam giri sayısı artmayan özellik.
biraz daha yazsam karşılaşacağım tablo ise şudur.
toplam giri: 25
son 1 ay: 26
edit: toplam giri sayısı gece 12'de düzenleniyormuş. uyarısı için
kl7muya teşekkür ediyorum.
giriden sonra pusuya yatıp oy bekleyen yazarın sürekli tıkladığı butondur.
deli gibi, ölümüne; üstüne üstüne, üstüne başına; atladığım, yuvarlandığım, yıkıldığım....
açlığım, susuzluğum..
egoizm
şu an'ın uyarısı ile, her gece bu saatlerde kontrol edilen buton. "bakalım ne kadar eksi yemişiz" ya da "ne kadar artı oy almışız" sorularına cevap olan buton.
toplam giri kısmının akşamdan akşama yenilendiğini görünce biraz şaşırdığım buton. anlık düzenlenmesi çok zor değilmiş gibi geliyor ama, neyse sözlüğün işine karışılmaz.
olaylar olayının entegre edildiği sözlük fasilitesi.