açılan penceresinde bilgi çubuğunda "x hakkında her şey" şeklinde bir ibare belirten gizliden bilinçaltı mustafa hakkında her şey reklam apareyi olmasından şüphelenmeye başladığım basılma frekansı ve verdiği hissiyatla narsizm, tiksinti, paranoya gibi duygulara tercüman olan sözlük modu.
bir bozukluk olan buton. en sevilmeyen girilerime bir yenisi eklendi fakat son oylananlarda bu giri görünmemekte.
edit: bozuk değilmiş. uçurulan yazarların oy kayıtları siliniyor.
beğenilmek veya eksilenmek için yazılmayan girinin, diğer kullanıcılar tarafından nasıl tepki gördüğünü merak eden yazarın tıklamasında kötü bir şey göremediğim, bugün'den sonra en çok tıklanan sözlük butonu.
şahsım butonum çalışmıyor,yoklama butonumda,mesajda...çaylak mı oldum diye kontrol etmek için yazdım bu giriyi... s.o.s...s.o.s...
edit:olmamışım...
edit 2:bir hafta sonra artık çalışır durumda...
sık sık baktığım ve hastası olduğumu saklamadığım buton.
burada bir melek var ve ne yazarsam oyluyor. kendisini yerim diye kim olduğunu bilmek istemiyorum, sürpriz olsun ya da.
bazen mutluluk kaynağı olan bazen hayal kırıklığına uğratan buton.
kimi zaman yazdıklarım anında oylanıyor, kimi zaman haftalarca ilgilenen olmuyor. ne olduğumu görüyorum sayesinde, ama olsun ben güçlü bir insanım kaldırabilirim.
şu an'ın uyarısı ile, her gece bu saatlerde kontrol edilen buton. "bakalım ne kadar eksi yemişiz" ya da "ne kadar artı oy almışız" sorularına cevap olan buton.
toplam giri kısmının akşamdan akşama yenilendiğini görünce biraz şaşırdığım buton. anlık düzenlenmesi çok zor değilmiş gibi geliyor ama, neyse sözlüğün işine karışılmaz.