görseller
şafak karamanşafak karaman

belki ilginizi çeker
  1. · akşam vakti
  2. · 4 in the morning
  3. · yaş 15
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · seryaver
  9. · itirafçıların aslında demek istedikleri

şafak karaman  

1. tv 8'de yayınlanan müzik dergisi programını hazırlayıp sunan, müzik konusunda bilgili ve program konuklarını sorularıyla zorlayan saygı duyduğum şahıs
    (smyrna, 03.12.2005 11:03)
  2. bir ara siyasetede el atan sunucu
    (bambuk, 16.05.2006 11:50)
  3. bir zamanlar ünlülerin evlerini ziyaret ettiği bir programı vardı bu şahsın... çocuk halimle hastasıydım...

(bkz: nostalji)
    (hypnotica girl, 16.05.2006 12:41)
  4. seneler önce atv'de harika avcı'yla (yamulmuyorsam daha sonra da pınar aylin'le) sabah şekerleri gibi gudik bir sabah programı yapmış olan şahsiyet..
    (rasmus, 16.05.2006 12:45)
  5. şu sıralar atv'de 9+1 isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır. ses tonu ve fiziğiyle sunuculuğa çok uygun olsa da donanım bakımından özellikle bir yarışma programı için eksikleri olduğunu düşündüğüm kişilik. kenan ışık triplerine girmesi, soru aralarında yarışmacıyla muhabbeti kurmak ve zamanı değerlendirmek adına saçma sapan konular bulması yarışmada göze batan rahatsızlıklardır. ayrıca bir soruda sorulan aids virüsünü * ne şekilde okuyacağını bilememiş, türkçe mi okusa ingilizce mi karar verememiş ve "hi,ay,vi" virüsü diyivermiştir.. o andan itibaren "keşke sadece müzik programlarıyla kalsaydı" diye düşündürtmüştür.
    (cheetosyiyenpenguen, 27.08.2006 22:46)
  6. bir zamanlar "akşam vakti" adlı bir müzik programı hazırlayan müzik eleştirmeni. dimağlarımıza "sound, albüm ve müzik market" gibi kavramları kazandıran, karizmatik bir ses tonu olan yetenekli kişidir.
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 23.01.2008 00:33)
  7. şebnem ferah'ın, tüm insanlık adına, canlı yayın söyleşisinde rezil rüsva ettiği über-ukala kişi.

sen de dalga geçecek adam diye memleketin elân en güçlü müzisyenini ne demeye hedef seçiyorsun be kafaş? kadının yakında tarikatı kurulacak neredeyse.

haberin var mı taş duvar, demir kapı, kör pencere?
    (salieri ve çiğnenen onuru, 23.01.2008 00:47 ~ 01:35)
  8. bilmişlik yapınca bilse de bir şey bilmiyor gibi oluyor. bilmiyorum ben bu adamı neden bu kadar sevmiyorum ama.
    (özlemce, 29.08.2008 21:06 ~ 25.11.2008 08:43)
  9. an itibariyle kanaltürkte tuba ekincikişisini yerden yere sokan adamdır. programcılık veya sunucuk kavramını zorladığını düşünüyorum. tuba ekinciyi sevdiğimden değil de, fazla kişisel yorum yapıyor röportaj sırasında sanki, "bu şarkını hiçbir şansı yok bence" gibi.
    (noema, 29.11.2008 15:33)
  10. tek vasfı türk milli futbol takımının maçlarını yayınlamak olan dünyanın en salak kanalı fox tv'nin en az kendisi kadar iğrenç yarışması yaş 15 isimli şovda jüri üyeliği yapan gereksiz insan.. çocuklar üzerinden kazanılacak paraya merak salmış demek ki kendisi de..

ilk aylığımla bir buçuk iskender ısmarlamayı düşünüyorum kendisine.. üstüne de sütlaç çakar, şahken şahbaz olur..
    (kowalski, 06.10.2009 03:44)
  11. 90'lı yılların popüler isimlerindendi. şarkıcıların evlerine gider hem evi tanıtır hem sohbet-müzik ekseninde takılır, milletin banyosunu, buzdolabını falan karıştırırdı. birde kameramanı vardı onunla paslaşarak sunardı programı. programın adı da akşam vakti idi. hatta kenan doğulu'nun evine gitmişti de, kenan buncağıza sosisli yumurta yapmıştı (o değil de ben bunları neden hafızamda tutmuşum bunca yıl bilemedim). ayrıca o dönemler, pm diye bir müzik dergisi çıkarmışlığı da vardır.
    (bourka, 06.10.2009 04:19 ~ 07.10.2009 03:46)
  12. kendisi sevenlerinin ve akrabalarının gözünde dünyanın en iyi insanı olabilir, cennetten yer de ayırtmış olabilir, mükemmel bir cinsel güce de sahip olabilir, bir oturuşta 3 tane 70'lik de deviriyor olabilir ama yaş 15 isimli o iğrenç yarışmada göründüğünden beri kendisi benim gözümde dünyanın en gereksiz insanıdır..

ayrıca öyle italyan milli futbol takımı oyuncularının giyindiği gibi düdük gibi de giyinmesin zira berbat bir vücudu var!
    (kowalski, 13.10.2009 02:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil