|
|
- yandaki başlıklar sütununda görünmeyen harf
(bkz. giri)
(bkz. ilk giri)
abi orjinallik olcak diye giriş i yapmışınız giri e bizde atladık sazan gibi *daha ne diim yani.oha falan oldum(civil, 01.03.2004 21:42 ~ 02.03.2004 15:44)
- sözlüğün içerisinde, internet explorer ile sorunsuz görülebilen, mozillada garip şekillere dönüşen harf.
- bir çok yandaşıyla bir araya geldiğinde sus anlamına gelen harf (bkz. şşşşşş)
(civil, 14.03.2004 18:30)
- klavyemin bir türlü yazamadığı üç türkçe karakterden biri *. ş yerine _ yazdığı için notepad ile kopyala yapıştır yaparak giri girebiliyorum ancak. *
(peng, 29.11.2004 21:15 ~ 21:18)
- rocco şekerlerinin kurum kimliğindeki en önemli harf.
- fransızcada da bulunur. ingilizler bu sesi çıkarmak için sh yazarlar. shrek shh show örneklerinde olduğu gibi. almanlar hepten bonkör davranmışlar bir harf yerine üç harf yazmayı tercih etmişlerdir: "sch" schumacher, schmeichel, scheise örneklerinde olduğu gibi.
- romenceden alınmış bir harftir.
- küçükken söylerken zorlandığı tek harf yıllar sonra ise tansaşı doğru telaffuz ettiğim için aramızdaki husumeti bitirdiğim harf.. eskiden tansas dediğim için birileri benimle dalga geçmeye kalkmıştı ama neyse..
bu arada şirin bir harftir kendisi...(deulu, 07.05.2006 19:39)
- yılmaz erdoğan'ın yaşayabilme ihtimali şiirinde bahsettiği harftir.
şöyle ki: "abilerimizden öğrendik ş harfinden orak çekiç figürleri türetmeyi." der abimiz şiirinde.
- tikilerin pek bir sevdiği harf bu. alakasız ve de tuhaf kelimelerin sonuna getirmeye bayılıyorlar.
(bakınız. bebiş, canciş, aşkoş*, şeker, okiş* ve daha niceleri. kaynak arkadaşımın oda arkadaşı.)(jack, 21.01.2008 21:23 ~ 21:25)
- bir replikas şarkısı.
sözleri şöyle:
habersiz yerleşmişler içime
yalvardım gidin diye
gitmediler kaç gece
"ben giderim o zaman" dedim de yapamadım
gerçek dönüştü küle
kendimi bulamadım
|