saçların garip şekillere girmesine yol açıyor, nemliyken bile aynı sorunla karşılaşabilirsiniz. ama hasta etme olasılığı düşük (sırılsıklam yatıyorsanız o ayrı konu)
kıvırcık saçlı olduğumdan ve sabah erken saatlerde dışarı çıktığımdan akşam duş aldığımda ertesi sabah hedeeeğ diye uyanmak istemediğimden saçlarımı topuz yaparak ıslak kalmasını sağlar sabaha da şekil veririm.bu nedenle neredeyse kuru saçla yattığım görülmemiştir.
bütün gün tutuk boyunla gezmeye sebebiyet veren olay.
yastık da ıslanır insanı rahatsız eder. bu rahatsızlık hissiyle ve ertesi gün neler çekeceklerini bile bile uyuyabilenler tebrik edilmelidir.
sabaha saçların kurulduğu asla görülmez. nemlidir, taranır ve saçlar kabarır. uyanıldığı anda jöle sürülmesi ya da fön çekilmesi daha insani bir görüntüyle sonuçlanacaktır.
az uykuyla yetinilmesi gereken durumlarda banyodan çıkar çıkmaz havluya sarılarak yatıldığında sıcak ve ıslak saçlar hoş bir rahatlık verir. tabii uyunulan ortam sıcak olmalıdır.
şahsen böyle bi olaydan sonra sabah büyük bir baş ağrısıyla uyanmamayı tanrının beni sevmesi şeklinde nitelendirebilirim fakat malesef hemen hemen hiç yaşamadım.
afro modeli saçlarınız varsa ve başka hiç bir şekle girmiyor iseler, sabaha hafiften yandan yemiş mohikan edasıyla uyanabilirsiniz, benden söylemesi. ha hergün duşumu alıyorum paşalar gibi sabahtan diyosanız, isterseniz kasten ıslatıp yatın, hiç problem değil.