eğer saçlarınız kıvırcıksa sabaha bonus modeliyle uyanmanıza sebep olacak yapılmaması gereken eylem.
(mazzo, 22.10.2004 20:29)
sabaha uyandığınızda saçınızı garip şekillere bürünmüş olarak bulabileceğiniz olay.
sabaha dolanan saçı açmak için büyük acılar çektirecek olan eylemdir. üşenmeyin 5 dakikada kurutup yatın.
sinüzitiniz varsa sabah çok kötü bir baş ağrısıyla uyanırsınız.bütün gün hasta gibi gezersiniz.
yorgun şekilde banyo yaptıktan sonra kaçınılmaz olan durum
sonuçlarından doğabilecek olaylarda bir gömlek üstü için (bkz:
menenjit)
tez zamanda hasta olmak için en güzel yollardan biri..ama bazende hasta etmeyen allah etmiyo ayrı mesele..
kısa saçlılardan ziyade uzun saçlıların derdi olan durum.
eğer sabah uyandığınızda boynunuzda dayanılmaz bir ağrı olmasını istiyorsanız yapmanız gereken şey.
gün boyu inceden bir baş ağrısıyla etrafta dolanmanız demektir.
saçların garip şekillere girmesine yol açıyor, nemliyken bile aynı sorunla karşılaşabilirsiniz. ama hasta etme olasılığı düşük (sırılsıklam yatıyorsanız o ayrı konu)
(venom, 05.07.2005 18:41)
sürekli yapıldığında sinüzite yol açar.!:aman diyim
kıvırcık saçlı olduğumdan ve sabah erken saatlerde dışarı çıktığımdan akşam duş aldığımda ertesi sabah hedeeeğ diye uyanmak istemediğimden saçlarımı topuz yaparak ıslak kalmasını sağlar sabaha da şekil veririm.bu nedenle neredeyse kuru saçla yattığım görülmemiştir.
(bkz:
ufal ufal da bi tarafıma gir!)
bütün gün tutuk boyunla gezmeye sebebiyet veren olay.
yastık da ıslanır insanı rahatsız eder. bu rahatsızlık hissiyle ve ertesi gün neler çekeceklerini bile bile uyuyabilenler tebrik edilmelidir.
sabah kalkınca "aynadaki ben miyim?" dedirtdiren durum.
sabaha saçların kurulduğu asla görülmez. nemlidir, taranır ve saçlar kabarır. uyanıldığı anda jöle sürülmesi ya da fön çekilmesi daha insani bir görüntüyle sonuçlanacaktır.
az uykuyla yetinilmesi gereken durumlarda banyodan çıkar çıkmaz havluya sarılarak yatıldığında sıcak ve ıslak saçlar hoş bir rahatlık verir. tabii uyunulan ortam sıcak olmalıdır.
hasta ediyor(muş)
(bkz:
ben bunu bugün gördüm)
saçlar yarı uzun ve dalgalıysa kafanızın arkasında bir adet ördek götüyle uyanmakla sonuçlanacak eylem.
şahsen böyle bi olaydan sonra sabah büyük bir baş ağrısıyla uyanmamayı tanrının beni sevmesi şeklinde nitelendirebilirim fakat malesef hemen hemen hiç yaşamadım.
bir gün sonra, sağa sola bakma hareketini boyundan değil belden dönerek yapmanıza sebep olur.
afro modeli saçlarınız varsa ve başka hiç bir şekle girmiyor iseler, sabaha hafiften yandan yemiş mohikan edasıyla uyanabilirsiniz, benden söylemesi. ha hergün duşumu alıyorum paşalar gibi sabahtan diyosanız, isterseniz kasten ıslatıp yatın, hiç problem değil.
sabah baş ağrısı ile uyanmak isteyenlere tavsiye edilebilecek eylem.
sabahleyin tek bir yöne sabitlenmiş boyunla uyanmaya yardımcı aktivite.