kolonyalı olmayan mendil. ferahlatıcı mendil olarak da geçer. hemen benimseyip devamlı kullandığım icad. kolonyalı mendil gibi yakmaz, kuru da değil. orası güzel zaten
alkol ve sigarayı manyaklar gibi tükettiğiniz bir günün sonunda bu yaptıklarınızın bilinmemesi gereken bir yere gidiyorsanız *** ağızdaki kokuyu sakızla giderdikten sonra önce tuvalet,lavabo ararsınız şayet ki bulamazsanız o sırada etrafta açık olan büfe vs. tarzı bi yerden veya kaldırımdaki satıcılardan alacağınız bir paket ıslak mendil ellerinizdeki hatta kafanızdaki kokuyu gidermenize yardımcı olacaktır.
x2
madem ki bu gece ayrılacağız
istemem bir daha güneş doğmasın
madem ki son defa sarılacağız
gizle göz aşını gören omasın
x2
nasıl unuturum sevgilim seni
ölüme götürür hasretin beni
ıslak mendilini, yırtık resmini
geri al sevgilim bende kalmasın
x2
neyleyim doğacak güneşi artık
neyleyim olacak sabahı artık
sevgilim biz de mi ayrılacaktık
git veda etmeden duyan olmasın
x3 hatta x4 artık ne kadar canınız isterse
nasıl unuturum sevgilim seni
ölüme götürür hasretin beni
ıslak mendilini, yırtık resmini
geri al sevgilim bende kalmasın
sokaktaki çocuklara sattırdıkları kuru mendillerin yanında alternatif olaraktan bir de ıslak mendil satılıyor. ancak bu dişarıda satılanlara uzmanlar dikkat diyor! çünkü ince,çabuk yırtılanlarda ciddi sağlık problemleri görülüyormuş.özellikle deride tahriş ve egzama bunların başında geliyor.lütfen ucuz ıslak mendil kullanmaktan kaçının!!
ümit'in karısı canan: -buyur mithat abi (çay ikram eder)
canan'a göz koyan ümit'in yakın arkadaşı mithat: bıktım bu abi lafından !!!
(bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
ağız silmek için havlu şeklinde olanları kullanmayın, yüzünüzde pamukumsu parçacıklar bırakır, bu nedenle üzerinde 20 adet yazan mavi renkli uni markasını kullanmanız tavsiye edilir.
nonwoven üretilmiş tekstil ürünlerindendir. üretim yöntemi açısından temizlik bezi ve kadın pedleri, çocuk bezlerinin üst tabakasıyla aynı kategoride yer alır.
kahkaha krizlerine girdiğim filim
- ümit abinin asker arkadaşının haykırışları,
-kameranın çekim açıları( durrrr diye bağırdığı ve eliyle dur işareti yaptığı anda baş ve işaret parmakları arasından alınan kareler).
-kolunu sıyıran bir kurşunun 5 sene süren ve devam eden bir sakatlığa yol açması.
-nuri abimizin klasik olarak ablaya sulanması. diğer bi ablanında ümit abiye deli olması.
-avukatın ümit abi hakkında ; bu adam sefil sakat adi dilenci mahluk aciz diye sayıp sövmesi
kısa bir süre öncesine kadar varlığından haberdar olmadığımız halde, bugün aylık aile bütçemizin ciddi bir bölümünü yatırdığımız temizlik gereci. hayatımızın ilk beşi arasına girdi. para yetiştiremiyorum yahu!
plastiğin geri dönüşüm ürünüdür. hatta türkiye' de plastik çöp yokmuş gibi gidilir bu çöpler başka memleketlerden satın alınır, neden? e çünkü bizde toplama sistematik değil de ondan. bizdekiler çöp kalmaya devam ediyor.
bana hep otobüs yolculuğunu çağrıştırdığı için midemi bulandırıyor. e makyaj temizleyenine de güvenmiyorum, vücudumun atmaya çalıştığı yağı, kiri sanki bütün gözeneklere bir bir geri tıkıyormuş gibi hissediyorum. kolonyalı olanı daha makbül. hani şu kebapçılarda verileni. yırtacaksın kağıdı, kolonya damlayacak içinden. keskin keskin kokacak. takacaksın hatunu koluna... "şu ada senin bu ada benim yelkovan kuşlarının peşi sıra...".