ısıramayan bir sivrisineğin düşünceleri   

adana çık aradan

1. (bkz: ha siktir)
    (sycokiller, 23.08.2006 02:37)

2. (bkz: şansım olsa anamdan kız doğardım)

(bkz: erkek sivrisneklerin ısırmaması)
    (tenement funster, 23.08.2006 03:23)
  3. -abi bi 40 days 40 nights vardı, sen şimdi o durumda mısın abi?
    +o ne lan selami?
    -abi film.
    +haa, yok lan onun olayı bambaşkaydı, karıştırma şimdi mevzuyu.
    -anladım abi.
    (the nova , 23.08.2006 03:39 ~ 03:40)
  4. "ısıramıyorum... neden? çünkü çenem yok. sokuyorum ben. borum var uzun. sokup kan emiyorum. ısıramam. sivrisinekler ısırmaz, sokar. akrep de sokar mesela. kuyruğundaki iğneyi. akrepler ve örümcekler böcek değildir zaten. bizde 6 bacak var, bunlarda 8. yılan sokmaz ama bak. o ısırır işte. feci ısırır. yılan sokması diyorlar yanlış. onda hiç bacak yok. acayip birşey o... hah bu herif tam uykuya dalmak üzere. kulağına yaklaşayım sinirlensin biraz. yarım saat bu şekilde yorduktan sonra da sokarım. mis. sırf manyaklığına ha o da. iş değil. alacağım bir damla kan. ne yapalım bizi de böyle yaratmış cenab-ı hak. böyle yazıyor genlerimizde. tam uykuya dalarken kulağa yaklaş diyor. bunu üç kere yapmadan aleti sokma diyor. biz de emir kuluyuz, boynumuz kıldan ince. hah hah bak ne güzel espri oldu bu da ha. hani gerçekten ince ya boynumuz. o bakımdan. güzel oldu... aslında bunun bir sebebi olması lazım lan. bu kulak işinin. sebepsiz enerji kaybı nasıl geçsin o kadar doğal seçilimden. dur bakiim... şey olabilir bak. biz kulağa pike yapınca bunlar sinirleniyor ya. adrenalin, başka birtakım hormonlar. kalp atışları hızlanıyor, kan dolaşımı hızlanıyor. akciğerler de uyku halinden çıkıyor. taze kan pompalanıyor vücuda. bunu birkaç kere yapınca adam deliriyor zaten, duvar yumrukluyor, yakalasa ezecek, sırf adrenalin, sırf taze kan. e biz de kan istiyoruz. istiyoruz ki taze olsun. yavrumuz taze kana layık. en iyisini hakediyor. budur heralde sebebi. içgüdü işte hep bunlar. yoksa niye kulakla uğraşalım manyak mıyım ben. kulak ne işe yarar onu bile bilmem. uç demişler uçuyoruz, sok demişler sokuyoruz. kulak ne ola. çok tekrarladım "kulak" kelimesi garip gelmeye başladı bak... hah sızıyor bu keriz yine. hop. ahaha nasıl kızdı bak bak tipe bak. gözlerini de açamıyor ışığı açınca. diğer görme hücreleri aktive oluyor. karanlıkta başka aydınlıkta başka. bu işler böyle. gözlere bak. tipini siktiğim. ışık açık yatsa mesela bir süre, beni yakalamaya zamanı olur. önceden görebilir, ya da sesi duyunca ışık açıp gözlerini alıştırmakla vakit kaybetmez. akıl edemiyor. dominant tür bir de bu ha. dominant türümüze bak hele. dominantımız böyleyse gerisini sen düşün. tipe bak. donla oturursun işte öyle yatakta. lan dominant! ehehe. keyiflendim bak..."
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 23.08.2006 04:19)
  5. sss:evet! ısıramıyor olabilirim, ama bundan daha üstün özelliklere sahibim
    sss:ben bir süper sivri sineğim. neden mi? çünkü, duyargalarım var, binlerce ses içinde, dişi sivrisineğin kanat sesini tanıyabilirim.
    sss:bak, kafamda iki tane küçük ve tüylü anten var bunlar o işe yarıyor.
    (milyonlarca sivri sineğin içinde dişisinin kanat seslerini çok iyi duyabilen erkek sivsi sinek (süper sivri sinek) çiftleşmeyi gerçekleştirir.çiftleşmeden sonra erkek, sürüsüne geri döner ve bir zaman sonra ölür)
    (ccuk, 23.08.2006 10:39)
  6. - bu iğrenç sosu niye sürüyorlar ki?
    (solti, 23.08.2006 11:06)
  7. -abi, yemiyo musun?
    +yok be hıdır, keyfim yok...
    -abi, piyasaya akarız, acıkma sonra?
    +bilmiyorum kanka yaa, canım istemiyo...
    -abi sen hasta falan mısın?
    +yok be oğlum, yengen geçen... lan?

!!! svissss, çota !!!

* .mına koduklarıma bak, çete olup emiyorlar artık!
    (dunya zikime eyfel dotume, 23.08.2006 11:27)
  8. - tatlı şeyler sızlatıyor.
    (ali kamber, 23.08.2006 12:21)
  9. olay kahramanlarımız ;
    baba sivrisinek (bs)
    ilk kan emme tecrübesini gerçekleştircek olan oğul osman (o).
    amca oğlu,dayı oğlu,teyze kızı bir takım akrabagiller (bu mutlu günde sevince ortak olmak vesilesi için)
    sivrisinekler genel kurul sekreteri.(vuku bulan bu işlemi kayıtlara geçirmek için zabıt tutan,olayı resmedecek sivrisinek memuru)
    kobay olarak da beşiğinde melek gibi uyuyan bir bebek seçilir...
    olay yerine gelinir ve gelişen olaylar...
    o:baba ya bu minacık bebeğimi ısırcam ben!
    bs:evet yavrum,aslan oğlum,koçum benim be,ısırırsın laa ne var bunda
    o sağ duyusu:( ulan osman sendeki de şans,kuradan çıka çıka bebek çıkmış.. ben böle şansın taa içine mk.ulann nasıl ısırırım, ben bu yavrucağı,nasıl kıyıp kanını emerim be!)
    amca oğlu:ahaha osman lan şerefsizim çok şanslısın,biliyosun bana geçen sene öküz çıkmıştı kuradan.mis gibi insan eti çıktı işte olm sana, daha ne istiyosun.tadını çıkar vızzzzz
    bs:hadi oğlum gitsene bütün insanlar seni bekliyor.bana baaaak,bana sakın duygusal takılma yok ben ısıramam bebeği daha çok küçük diye,öyle gelemem ben vicdan hesaplarına.merhamet yok!bu senin asli görevin,ısırcaksın.adımı lekelersin,asarlar yoksa seni biliyosun.
    o:(çekingen)tamam baba.
    alkışlar kıyametler nihayet osman bebeğe yaklaşır,antenlerini çıkarır,pozisyonunu alır,ama bi türlü yapamaz.osman,ısıramaz bebeği.. başlar sağ duyusuyla konuşmaya..

hayır ben bunu yapamıcam,bi bebeği ısırmak benim kurallarıma aykırı,hayır becerememekden değil.tamamen kişisel..o daha çok küçük yakamam ben onun canını.hatta kimsenin canını yakamam.sivrisineklik bu olmamalı.insanlar hatta tüm canlıların beyninden silinmeli ısıran,kan emen sivrisinek imajı.yoksa duvara afiş misali yapıştırılmaya mahkum olucaz,gururumla ölmeyi tercih ederim.cezama katlanmaya razıyım...
    o:sayın sekreter coppy sivrisinek ben ısırmıcam,kararım kesindir..
    sekreter coppy sivrisinek:götürün,idam edilcek...
    hazin son...daha sonra yeni osmanlar geldi,bir çok osman geldi geçti bu mülakatlardan ,hepsi kanla,dişle antelleriyle mücadeli verdiler yüzyıllarca sürüp gitti...
    (beşamel soslu brokoli, 23.08.2006 13:02 ~ 13:05)
  10. (bkz: yeme de yanında yat)
    (gudu bet, 23.08.2006 16:39)
  11. raid dumanını içine çekmiş sivrisineğin düşünceleridir.

sevgili günlük

olmuyor yapamıyorum sevgili günlük.sevgimi göstermek için insanların yanlarına gidiyorum hemen tersliyorlar üzerime bir şeyler sıkıyorlar.sersemledim. artık ruhum bu sivrisinek vücudunun içine hapis olmuş gibi hissediyorum... mahalleden arkadaşlar her gece vahşice kan emiyorlar sonra birbirlerine hikayelerini anlatıyorlar ne kadar zalimce .inanamıyorum bir canlı başka bir canlıya nasıl zarar verir.hiç mi hayatı analiz etmiyor hiç mi sentez yapmıyorlar.

geçen rıfat küreselleş artık abi dedi bir bok anlamadım ama kafa salladım sadece çeksin gitsin benden uzak dursun diye .midem bulanıyor.yurtta barış cihanda barış anlıyor musun günlük... bir gün onlarda anlayacaklar.

elveda

(bkz: ben yazdım oldu)
    (vincent vega, 09.11.2006 18:33)
  12. "niyet ettim allah rızası için nafile oruç tutmaya..."
    (azwepsa, 09.11.2006 18:39)
  13. delici emici ağız organeline sahip bir canlının saçma düşünceleridir. mevcut organı amacı dışında kullanmanın cezasını çekmetedir. der ki; ' ulan bir yerde bir hata yapıyorum ama nerede?' ısıramayan sivrisinek doğası gereği hareket eden sivrisinektir, düşünmeyi bırakıp delip emmeye başlarsa her şey yoluna girecektir, ha bir de insan uydurması bir varsayımdır.
    (malign, 15.04.2008 11:41 ~ 11:43)
  14. kesinlikle küfrediyordur.yapacağı son hamle ya hayatına son verecek ya da emeceği kanla mutlu mesut bataklığına dönmesini sağlayacaktır.bu gerginlik içinde bütün hayatu bir film şeridi gibi gözünün önünden geçer.ilk uçuşunu,ilk ısırma başarısını hatırlar...
    (kemancı cerenimo, 15.04.2008 11:42)
  15. abii kısmet değilmiş. bende bu uzuv olduktan sonra ısıramıyacağım başka var mı yiyorsa gelsin.
    (lara jaime, 17.06.2008 20:21)