belki ilginizi çeker
  1. · vega
  2. · tatlı sert
  3. · ısınamazsam ağlarken
  4. · gözyaşı
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · zongul ducks
  5. · mutluluk veren küçük şeyler
  6. · öğretmenler günü
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · kolektivist kedi koleksiyoncusu
  9. · doggy style

ısınamazsın ağlarken  

1. nvega'nın çok başarılı bir çalışması. sözleri, çoğu vega şarkısında olduğu gibi depresiftir. genel yapıya tezat olarak, şarkının en sonunda çalan melodi, eski 1000000 in 1 tetris oyunları müziği gibidir, insana huzur verir.
    (kornish, 22.01.2005 11:18)
  2. küskün ruh halinin fon müziği.

dudaklarımdan durda dinle bu defa
    gözlerimden anlamıyorsan
    gitmiyor ki zorla zorla
    duyuyor musun
    görüyor musun beni hala

bu deli oyunda, bu deli oyunda oynuyor muyuz hala

gerçekler soğuk olur sen ağlarken
    delirsen bile dirensen bile
    bu kadar
    gerçekten bu kadar
    hain
    üzülme
    ısınamazsın ağlarken
    ısınamazsın ağlarken

kaybolanlardan burda bir iz arama
    özlüyorsan bulamıyorsan
    bilinmiyor ki sorma sorma
    yaşıyor muyuz
    görüyor musun beni hala

bu deli oyunda, bu deli oyunda oynuyor muyuz hala

delirsen bile dirensen bile
    bu kadar
    gerçekten bu kadar
    hain
    üzülme
    ısınamazsın ağlarken
    ısınamazsın ağlarken
    (kısaveacısız, 16.03.2006 07:15 ~ 10.12.2006 14:41)
  3. bazı cümleler vardır ki devamı olmadan olayı bitirir. bu şarkıda bu tür cümlelere rastlamak mümkündür. örneğin;

`dudaklarımdan durda dinle bu defa gözlerimden anlamıyorsan`

bu deli oyunda oynuyor muyuz hala

kaybolanlardan burda bir iz arama .....

daha da önemlisi vega'yı vega yapan şarkılardan biridir.
    (perileyn, 20.07.2006 12:04)
  4. ısınamazsın doğrudur! ama bazen başkalarının gözyaşları ısıtır yüreği.. gözyaşlarıyla büyüyen yüreğini gözlerinden saçanlar ısıtır ağlarken siz üşüdüğünüzde..

hayatın tüm yükünü güçsüz omuzlara bıraktığı, ruhun tene küstüğü yerinde duruyorum zamanın. ayrılıkları çoğaltıyorum satırlarda umutsuzlukları beslerken, zaten sevdaya dair bir sözümde olmadı ki benim. gerçi ayrılıklar sevdaların en gerçek gerçekleridir... acıdır, yıkandır, içerde hiç susmayan bir çığlıktır gerçekliği. sevdin, yenildin yine sev! yine yenildin yine sev! kurtulmayı beceremedik, sevmeyi beceremediğimiz gibi. vazgeçemedik de! hoş ben bıraksam sevda bırakır mı ki beni? yapışmış çoktan yakama!
    böylesi yaşamın âr geldiği günlerde varlığında dokunuyor, yokluğunda... yanımdayken, zaman koşturuyor sanki seni kaçırmak için benden; biliyor ki saatlere, dakikalara mahkûm görüş iznimiz. yokluğun sen varken bile içerime oturuyor çünkü varlığın koca bir yalan!
    bak omuzlarım düştü yine, hayat yükünü bindirdi yüreğime. ağlamaklı gözlerim gülümsese de ölüme azrail dönüp bakmıyor yüzüme. azrail neylesin tenime tanrı bile beni yanına istemedikçe? öylesi yalnızım yani, bir bakıma allah' ın unuttuğu yerde. neredesin? sen olmalıydın şimdi burada! üşüyorum; kuru meşelerin yandığı sobanın sıcağında otururken. titriyor ellerim çare bulamıyorum. tenim yanıyor ama üşüyorum... içim! yüreğim buz gibi neredesin? gözlerin, burada olmalıydılar... sarhoş gözlerin! en çok sarhoş hâlini seviyorum, gözlerin hiç susmuyor o zaman... acıların, haykırıyor gözlerinden. derinden aşk şarkıları söylüyor kimi zaman ve hayatın bir şeyleri vaât ederek senden çaldıklarına karşı öfken alevleniyor zaman zaman. elde ettiklerinin istediklerin olmadıklarını söylüyorlar: kısasa kısas bir intikâm!
    bakıyorum gözlerine bende oradayım! gözlerinde göründüğü an sûretim gülümsüyor dudakların. bir o zaman duyamıyorum gözlerinin anlattıklarını. her derdini görüp içerden kahırlansam da yaşadıklarına, bir kendimi görünce suskun kalıyorum gözlerine.
    ellerim titriyor yine! tenin sıcak, üşüyorum... içim üşüyor. neredesin? sarhoş gözlerini de al, gel yine. yak yüreğimi,anlatmaya başlasın gözlerin hemen bir ısınmalık!sonra git yine ama ben çok üşüyorum işte.
    (koyumavi, 27.07.2008 00:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil