|
|
- ırak'ta kaçırılan türk şoförü murat yüce, ırak'lı askerler tarafından idam edildi.
idam görüntüleri aşağıdaki adreste...
(bkz. http://www.homelandsecurityus.com/...)
(bkz. sözlük haber ajansı)
- (bkz. allah belanızı versin)
(bkz. bunu yapan insan olamaz)
(bkz. hepiniz orospu çocuğusunuz)*
- allahu ekber sözünü böylesi hayvanların ağzından duymak çok acı verici..
evet..allah gerçekten o kadar büyük ki, insansı yaratıklar yaptıklarının cezasını çok ağır ödeyecekler!ama masum bir insanı adice öldürebilenlerin bunu anlamasına imkan yok!işgalci amerikadan ne farkı var bu adi yaratıkların!
- haysiyet namına misilleme gerektiren olay.çuval geçirme olayından daha ağır ve üzücü
- (bkz. sen özgürlük için savaşsan nolur savaşmasan nolur )
(zitox, 03.08.2004 10:09)
- tek olduğu sanılırken bugün itibariyle çoğullaşan kişi tanımı
sağolsunlar kişiyi arada güncelliyorlar (bkz. allah belanızı versin)
haberlere göre şoförün bağlı olduğu şirketin 48 saat içinde ırak'ı terk etmemesi halinde öldürülecek(greeen, 08.08.2004 05:04 ~ 05:04)
- infaz videosunu biraz dikkatli incelerseniz, türkçe diyaloglarla başladığını ve bittiğini görebilirsiniz. görüntü başlar başlamaz türkçe bir emir geliyor: "önce o başlasın!" ve yüzü kapalı arap* kişi infaznameyi okumaya başlıyor.
kafire yardım ettiği için bu türkün bir mürted olduğunu, hainlerin idam edilmesi gerektiğini okuyor ve ilk kurşunu sıkıyor. yere yıkılan murat yüce'ye iki kurşun daha sıktıktan sonra, konuşmalar geliyor: "öldü mü?" "öldü"... hemen ardından, videonun sonunda "kapatayım mı?" sorusuna "kapat" diye cevap geliyor.
bu olayın üzerine ikinci türk kaçırıldı bugün. firmanın 48 saat içerisinde ırak'ı terketmemesi durumunda bu kişinin de öldürüleceği söylendi. evet kaçıranlar arap olabilir ama bu işin içinde de ortadoğunun şu anki durumunun en büyük sorumlusu olan cia'nın parmağı var gibi geliyor bana.
türk halkı ırak'a destek veriyor. ırak halkı her ne kadar cahil olsa da aralarında masumların olduğunu bilen sağduyulu vatandaşlar var türkiye'de. bu görüntüler ırak halkına daha fazla düşman kazandıracak, türkiye'deki amerika sempatisini de artıracak.
bu infazların hepsi amerika'nın işine yarayacak. benim tahminimce bu işin arkasında cia var. hiçbir zaman ortaya çıkmayacak tabi. bu düşünceler de bir komplo teorisi olarak kalacak.(aqua, 08.08.2004 05:34 ~ 05:40)
|