kızımızdır, canımızdır efenim…
kulağına okuduğum ezandan sonra fısıldadığım isimdir. hayatımdaki çok özel insanlardandır kendisi.
şirin mi şirin,
tatlı mı tatlıdır ki anlatamam.
baba olduğum günü düşünüyorum da;
onu ve annesini doğumhane önünde merakla beklerken içerden haber gelmişti sonunda. o zor anlarda beni yalnız bırakmayan arkadaşımın
* tebriğini kabul ettikten sonra sabırsızlanıyordum. merak ediyordum hep ultrasonda gördüğüm bedenin nasıl bir şey olduğunu. belli bir süre bekledikten sonra artık dayanamadım ve hemşirelerin yokluğundan fırsatla attım kendimi içeri ve o mutlu an ki anlatamam.
simsiyah saçlı ve yine simsiyah kocaman bir çift göz bana bakıyor beşikten. aman allah ım o anı hiç unutamıyorum. sanki sol yanımdan bir şeyler koptu akıyor aşağılara. sarılabilsem ve doyana kadar öpücüklere boğsam keşke diye içimden geçirdim ama çok küçüktü yapamazdım ve tam o sırada yakalandık zaten hemşireye ve kapı dışarı. dışarıya çıktığımda arkadaşım sordu haliyle. ama ben o mutluluğumu kelimelere dökemedim. sadece gülümseyerek,
"insanın sarılıp içine sokası geliyor be kardeş."dediğimi hatırlıyorum.
evet
baba olmakböyle bir şey olsa gerekdi. ve yaşamadan öğrenilmesi bilinmesi mümkün olmayan bir duyguydu. o an anlamaya başlamıştım.
aradan 2,5 sene geçmesine rağmen, ona olan sevgimiz katlanarak çoğaldı. zaman zaman tatlı yorgunluklar ağır geldi haliyle kızdığımız anlarda çokça oldu.
*
ama sen evlatsın dedimya cansın, ılgınımızsın sen.
* annende bende seni çok seviyoruz.umarım bahtında yüzün gibi güzel olur ve başarması zor olsa da şu dünyada hep
*güzel insanlarla karşılaşır ve mutlu olursun.
allah, her zaman hakkı bilip onun yolundan ayrılmayanlardan eylesin.
*
(bkz:
http://img224.imageshack.us/...)
(bkz:
baba olan sözlük yazarları)
(bkz:
@1252514)