|
|
- yaklaşık 6-7 sene önce televizyonda, adını dahi hatırlamadığım, herşeyiyle berbat bir dizi seyrederken tanıdım bu hanımefendiyi, o kadar kötü etkenin arasında ışıl ışıl parlıyordu, oyunculuğu göz kamaştırıyordu, sırf bu hanımefendi yüzünden diziyi sonuna kadar izledim, zaten izlediğim ilk ve tek bölümü o oldu. çok sonraları öğrendim adını, dinledim davudi sesinden sen inanma'ları, ya seninle ya sensiz'leri.
her yönüyle komple sanatçı, uzun bir sahne hayatı olsun, bizi oyunculuğundan, buğulu bakışlarından mahrum etmesin inşallah.(volga, 02.01.2007 01:22)
- üvey baba adlı abuk dizide ilk gördüğümde gözlerinden birini bilerek kıstığını zannettiydim. ne zaman ki çemberimde gül oyada kendisini akli dengesi yerinde olmayan biri olarak izledim o gün bugündür oyunculuğuna hayranım. çoğu insan çemberimde gül oya'daki yurdanur'un annesi olarak tanısa da son derece başarıılı afife jale adına düzenlenen tiyatro ödüllerinden birini kapmış başarılı bir tiyatrocudur. en son olarak rüya gibi adlı dizide gözüküp kayboldu.
|