|
|
- bilinen bir serinin devamı,yaratıcı anadolu insanının neler yapabileceğinin kanıtı olan hede.
http://h2.haberturk.com/...
(bkz: allah diye kükreyen aslan)
(bkz: üzerinde allah yazan japon balığı)
(bkz: içinde allah yazan domates)
(bkz: namaz kılan ağaçlar)
(bkz: akıl fikir)
- yaratıcı beşiktaş taraftarını bile solda sıfır bırakacak olan güruhun son keşfi. insan özeniyor valla...
- içinden hemen bir sorunsal yaratılası çok değişik olay.
(bkz: yumurta mı yazıdan yazı mı yumurtadan çıkar)
allah allaah. ben gidip düşüniyim..(alik, 02.02.2008 18:04 ~ 18:04)
- üzerinde allah yazıyor süsü verilmiş nesneler endüstrisinde büyük bir atılım, muazzam bir kabartma. kimyacı müminlerimizin bu çalışması arap yarımadasında yankı uyandıracak cinste.
(cogito, 02.02.2008 18:07 ~ 18:12)
- (bkz: üzerinde allah ıslah etsin yazan yumurta)
- (bkz: üzerinde buda yazan suşi)
- bunu götünden uyduranın kafasında kırılasıca yumurta.
çift sarılı olabilir. yiyin gitsin lan manyaklar heba etmeyin yumurtayı.
- (bkz: @2173114)
- üzerinde "allah allah" da yazabilirdi.
- (bkz: rorschach mürekkep testi)
- arapça bilmemem nedeniyle üstünde allah yazısından çok kalın bağırsak şekli gördüğüm yumurta.on iki parmak bağırsağı da olabilir.zira arapça bilmemem gibi biyoloji de bilmiyorum.
- üzerinde "allah akıl versin" yazdığı halde son üç kelimesi eksik okunmuş olan yumurtadır.
- -"yumurtayı hemen muhafaza ettim. bir bardağın içine yapıştırdım ve kutuya koydum. müşterilerime gösteriyorum. yazınını doğru olup olmadığı konusunda da hocalara gösterdim. gören zaten biliyor. her gün yaklaşık 50 kişi geliyor ve yumurtayı bakıyor. hatta para dahi teklif eden oldu. 500 ytl veren oldu ama satmayacağım. sabah dükkanıma getirip akşam evime götürüyorum. isteyen gelip yumurtaya bakabilir"
-aferin sana.
- pastörizedir kesin.
(bkz: kemal unakıtan yumurtaları)(misuf, 02.02.2008 23:26)
- her yumurta gibi bir tavuğun kıçından çıkmıştır.
(bkz: çarpılmadan önce son sözler)
- allah korusun, ya kırılırsa diye kara kara düşünmeme sebep olmuş yumurtadır.
- yumurta üreticileri birliğinin yeni kampanyası olan günde bir yumurta kıran kazanırla muhteşem bir ironi oluşturan tarihte manşet olmuş yumurtadır.
- kinder'in yeni süpriz yumurtasıdır.dıştaki tatlı mı tatlı sütlü çikolatayı yemek günahtır..uzun süre elinde tutarsan erir yazı silinir,bitersin...ama içinden kabe'nin oyuncak figürü çıkar.
(bkz: eğitim küçükken başlar)
- kuluçka süresini iyi geçirirse sağlıklı bir piliç olmaması için önünde engel yoktur.
- tavuğun götünden çıkmış yumurtadır.üzerindeki yazı yumurtanın çıkma efektidir, iki yavrusunu menemen vermiş acılı annennin bir oyunudur bu bize. yemeyiniz efendim, yani demek istediğim yumurtayı değil. anladınız işte..
ayrıca o yumurtayı çıkaran tavuk çok pis zina yapmıştır valla benden söylemesi..(yaqui, 03.02.2008 01:10 ~ 01:13)
- (bkz: biz bu filmi daha önce görmüştük)
benzerlerine sürekli rastladığımız olaylar zincirine bir halka daha eklenmiştir. ayrıca bu tarz kolpa haberlerde neden hep yazı arapça olmak zorundadır? yumurta kırşehir'de (yani türkiye) çıkmamış mıdır? türkçe olsa olmaz mıdır? illa inandırıcı olması için arapça mı olması gerekmektedir? madem yapacaklar, millete allah korkusu aşılatmak için daha mantıklı yollar seçsin bu insanlar.
- yatmadan önce 6 ay boyunca ipanayla fırçalanması gereken yumurta...dikkat edilmeli çarpabilir
- (bkz: üzerinde allah yazan et)
|