belki ilginizi çeker
  1. · mavio
  2. · erotik buğulama
  3. · biraver keyfi zirvesi
  4. · üzümlü judith doğum günü zirvesine dair
  5. · elvishking
  6. · üç yüz beş yüz
gündem
  1. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  2. · ahmet kaya
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · dersim katliamı
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · babanın itü sözlüğü yasaklaması
  9. · marijuana

üzümlü judith drajesi doğum günü zirvesi  

1. süper olmasını beklediğim zirve sözlüğün bir yeni bir eski yazarı bir arada aynı fiyata gibi bişey gitcem en ön sırada oturcam seyretcem bunları...
    (axel fox, 23.09.2004 00:06 ~ 00:09)
  2. efendim doğum günü bahanesi ile bol bol gülüp, eğlenmek isteyen herkesin gelmesini dört gözle beklediğimiz zirvedir..
    (üzümlü draje, 23.09.2004 00:07 ~ 00:10)
  3. mekanı beyoğlu mest barolarak değiştirilen zirve..
    detaylar için (bkz: zirvetör)
    (üzümlü draje, 08.10.2004 23:03 ~ 23:07)
  4. midye dolma satışlarının tavana vuracağı her yudum birada bir midyenin yeneceği ve üzümlünün de buna eşlik edeceği mükemmel bir zirve.midye doolmaa vaaaarrrr midye doolmaaa vaaaaar...
    (2mi3, 09.10.2004 00:41)
  5. gittim,gördüm,(kısa da olsa)eğlendim geldim...(ilk giriyi de girdim)*
    (esdora, 09.10.2004 21:36)
  6. gülmekten ve eğlenmekten yorulduğumuz ama harika bir gece geçirdiğimiz mükemmel zirve.aslında gizli bahçe denen mekandan anlamsız bir şekilde kovulmuş olsakta keyfimiz hiç kaçmadı.hatta clubdan kovulan bir grup olarakta bir zirve vakasına imzamızı atmış olduk.club dan kovulma sebebimizin ise bilinmeyen kişilerin bizi istememesi olarak açıklanmasıda ayrı bir bombaydı bu arada.erken gidenler club vakasını kaçırdı,clubdan sonrada eve dönenler acep neler kaçırdı diyip üzümlü drajeciğime ve judithciğime mutlu mutlu yıllar diliyorum.gerçekten harika bir zirveydi...
    (2mi3, 10.10.2004 01:47)
  7. yaaa bilgisayar takılınca kaydolmamıştır diye iki tane aynı anlama gelen entry yazdığım zirve...
    (2mi3, 10.10.2004 02:15)
  8. bilgisayarı takıldığı için aynı anlamlı iki tane giri okumuş olduğum zirveydi zirvedaşımın...
    (cyberboy, 10.10.2004 02:23)
  9. birbirinden tatlı iki bayanın evsahipliğinde, kemal abinin servisiyle, iyi bir katılımla gerçekleşen, daha önceki zirvede olduğu gibi yine sadece bir perdelik bir rol üstlendiğim ama bu rolün bile kafi miktarda eğlendirici olduğu, alkol almayan tek kişi olduğumu düşündüğüm, erotik buğulama ve yuziko hakkında gerçeklerin ifşa edildiği , gözlerden uzak köşelerde eski hesapların dürüldüğü, pastasız doğum günü kutlamanın mümkün olduğunu kanıtlayan bir doğumgünü zirvesi. merak ettiğim yüzler ve ilgi duyduğum karakterler konusunda aşinalık kazanmama imkan tanımıştır. tekrarı olsundur, gülelim eğlenelim kayanaşalımdır..
    (myrmidon, 10.10.2004 03:38 ~ 15:34)
  10. sonuna doğru daha eğlenceli olan zirve...(baya kovdular bizi)ayrıca sonrasında uyku tutmayan zirve.
    (foreone, 10.10.2004 08:14)
  11. katıldığım ilk zirvedir. artık bakir değilim. zirvenin başlama saati olan 18:00 itibariyle mekana gittiğimde kimseyi bulamadım. 3.kata çıkan herkese "siz itü sözlükten misiniz?" diye sorduktan sonra cevap olarak suratıma yönelen bön bakışlardan yanlış insanlar olduklarını anladım. derken 4 kişi geldi ve itü sözlük'ten olduklarını söylediler. yan masaya oturup muhabbete başladılar. ben de judith'i bekliyorum, mekan sahibi gelsin benimle ilgilensin diye. meğer yan masaya oturup bıcır bıcır konuşan insan kendisiymiş. girizgahı ben yaptım, gerisi kendiliğinden geldi. esdora, where is my mind, elvishking, wondrous, cyberboy, katil sincap, diskonnektus erektus, johnnyenglish... takıldık kendi halimizde. öteki tarafta ise erotik buğulama'nın başını çektiği güruh, mest'i ses güçlerini kullanarak yıkmaya çalıştılar ama başaramadılar. judith ve üzümlü draje zirve boyunca oradan oraya koşturarak herkesi hoş tuttular, takdir ettim. ben zirvenin yarısına kadar kaldım, kovulmadan kaçtım. bu arada içtiğim iki biranın parasını ödemediğimi sabah farkettim. kim ödemişse mesaj atsın, buluşalım bi çayımı içsin. para meselesini ayarlarız, bakarız
    (mavio, 10.10.2004 11:24 ~ 11.10.2004 01:29)
  12. işten gece 3.25 civarında çıkmam dolayısıyla katılamadığım zirve.
    (markrenton, 10.10.2004 11:41)
  13. flaş flaş flaş... dün öğrendiğim ama şu an aklıma gelen bir bilgiye göre, zirve günü ne judith'in ne de üzümlü draje'nin doğum gününe denk geliyor. ikisininki de gayet alakasız zamanlarda. kandırıldık
    (mavio, 10.10.2004 16:22)
  14. iki fraksiyona bölünse de güzel olmuş bir zirvedir. evet doğumgünüyle alakası yoktur, doğumgünü, sadece sınırsız eğlence istemine giydirilmiş bir kisvedir. ayrıca üfleyince uzayan şey de yoktu. enteresandı, güzeldi... benim için daha da güzeldi...
    (wondrous, 10.10.2004 16:58)
  15. mest bugüne kadar bu kadar çılgın bir grubu ilk defa görmüştür heralde. * arıların çoğunluğunun eğlenceyi dibine kadar vurduğu,üzümle judithin ordan oraya koşturduğu,yorgunluklara değen güzel bir geceydi.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 10.10.2004 19:42)
  16. uzun zamandır abuk subuk girilerimden mahrum kalmış yazarlarımıza hitafen bu zirve hakkında sölemek istediğim bir kaç şey var :

1.zirve olarak oldukça kalabalık bir zirveydi mekan olarak daha doğrusu ilk mekan olarak mest adlı nevizade ortamı seçilmiş ve toplantı başlamıştır. mekana vardığımda elimi tutan kız arkadaşım * * daha bir sıkı tutmaya başladı ve ortamın ne kadar kalabalık ve korkunç olduğunu belli etti , bende aldığım bu uyarı sinsi sinsi kalabalığa yaklaştım beni gören kalabalıktaki bir grup "aaaa axel fox gelmiş" şeklinde çığlıklar atarken bir diğer grup ise "aaa axel fox geldi kaçın" şeklinde düşüncelerle böm böm bakmışlardır.

2.devam eden zirvede bir önceki zirveden tanıdığım * arkadaşlar "ana ulan bunun kalbi kırık değil miydi ne çabuk düzeldi lannn" şeklinde yorum yağtıktan sonra "böüüü ulen bizim ki hala kırık kim düzeltecek" şeklinde ortalığa zarf atmışlardır bu zarflarının bir an önce yerini bulması dileğiyle diyerek sözüme kaldığım yerden daha fazla uzatmadan devam ediyorum uzun zamandır görmediğim iki kardeşim where is my mind ve esdora'yı gördüm ve bir süre dertleştik daha sonra kendi köşeme çekildim desemde inanmayın elimden gelen en büyük şebeklikleri sergilemeye çalıştım tabi geçirdiğim kısa hastalık döneminden dolayı az da olsa insanları güldürmeye çalıştım ayrıca kuzenim 2mi3'ün ortama bir anda ayak uydurması ayrıca beni çok mutlu etmiştir.

3.benim için kısa süren bir zirvede böyle geldi geçti ancak yine bu zirveden bir şeyler öğrendik en azından ben öğrendim diğerlerininde öğrenmesini umdum hayata yaşamak için geliyoruz insanların tarzlarını beyenmeyelim onları eleştirelim hatta hiç sevmeyelim ama unutmayalım ki o insanlar dünyaya sizin gibi yaşamak için geliyor kimisi güler kimisi gülmez ama maksat gülerek vakit geçirmek ki öldüğümüzde mutlu bir insan olarak hatırlanalım...
    (axel fox, 10.10.2004 20:50 ~ 20:52)
  17. yıldızlı asam ve plastik prenses tacım zirve boyunca elden ele dolaşmıştır.. asa, erotik buğulama'nın elinde ruhunu teslim etmiş, taç ise en çok elvishking'e yakışmıştır..
    mest bar çalışanı kemal abi, önce "höytt sessiz olun" diye kızıp sonra bizden çok cıvımıştır.. 20 küsür tane yazar ve birkaç yabancı madde * katılımıyla mest bar'da başlayan zirve, 4 kişilik çekirdek aile formunda burger king'de son bulmuştur.. arada, sürekli yapılan mekan değişikliği, bardan kovulma, ödenen "aman allah'ım" bir hesap, mavio'nun para vermeden kaçması * gibi atraksiyonlar olmuştur.. yalnız üflemeden uzayan birşey vardı.. atıyorsun "fııyytt" diye gidiyor.. çok komikti... çok çok kahkaha vardı ama... en sevdiğim kısım bu olmuştur..
    biraz geç oldu; ama gelenlere katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.. ediyoruz..
    (üzümlü draje, 10.10.2004 23:33 ~ 23:35)
  18. mest barın her katına çıktığım ama dolu olduğu iddası ile katlara alınmadığım, dahası aradığım şerrefsiz arkadaşın telefonunu açmaması sebebi ile rezervasyon ismini alamadığım için şöyle bir uğrayıp kaçmak için dahi olsa katılamadığım, duyduklarımdan dolayı gayet güzel olduğunu düşündüğüm zirve *
    (tainakan, 11.10.2004 00:30)
  19. yaklaşık 10 dk bulunup sözlük ortamından birkaç kişiyle tanışıp ayrıldığım zirve. doğumgünü zirvesinde üzümlü draje gayet iyi görünse de judith biraz düşünceli görünüyordu.ayrıca sözlük dışından arkadaşlarla orada karşılaşmak ayrı bir güzeldi.
    (endoterm, 15.10.2004 09:52)
  20. çağrılmama rağmen gidemediğim zirve...yazılanlardan oldukça eğlenceli olduğu anlaşılıyor ki bu da üzüntümü kat kat arttırmıştır.
    *
    (varolmayan şövalye, 15.10.2004 10:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil