üst üste üç lens takmak 

adana çık aradan

1. bu durum karşısında,olası şüpheci yaklaşımı anlayışla karşılıyorum..ama şüphecilik de bi yere kadar diyorum ve konuya dönüyorum..
    öncelikle;pekala mümkün bir olay kendisi..muhtemelen*gözde 1 senedir gezinmiş olan iki adet lensin,bir üçüncüyü takma çalışmaları sırasında gözde belirmesi ile yaşanmış;tadılmış;oha falan olunmuş;kaygısızlıkta yeni rekorlar kırılmasına yol açtığından,acayip bir gurur/gerzeklik karışımı his bedene yayılmıştır..
    diğer gözden neler çıkacak diye heyecanla beklemekteyiz..
    (pyramid, 26.11.2007 18:28)

2. (bkz: üçün beşin hesabını yapmamak)
    (abece, 26.11.2007 18:47)
  3. (bkz: gözü doymak) *
    (berrak, 26.11.2007 18:53)
  4. sonucu kör olmakla sonuçlanabilen bir durum. göz yapı gereği lens takıldığında bile hava almakta zorlanmaktadır ve lensin belirli sürelerle çıkarılmasını gerektirir(kimi lensler aylık çıkarılıp takılıyor, onlarda bile çıkarılma zorunluğu vardır, kendim kullanıyorum)

hiç gerçekleştirmemiş birisi olarak söyleyebilirim ki, üç adet lensi aynı göze takma ile gözde bir anda meydana gelen kızarıklık, göz yanması, hatta ve hatta göz nezlesi gerçekleşmesi muhtemeldir. insanın en önemli duyu organı olan göz'e değer vermeyen bir insanın gerçekleştirebileceği, sonucunda büyük pişmanlık çekeceği bir durumdur.

yapılmamalıdır, rekor kırma amaçlı olsa bile.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 26.11.2007 19:37)