belki ilginizi çeker
  1. · üsküdar anadolu lisesi
  2. · üsküdar ahmet keleşoğlu anadolu lisesi
  3. · üal
  4. · ahmet keleşoğlu
  5. · sprachdiplom
  6. · üsküdar anadolu lisesi
  7. · üal
  8. · üsküdar ahmet keleşoğlu anadolu lisesi
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · colin kazım richards
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · aşk
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · kendinden geçmek
  9. · papua yeni gine

üsküdar anadolu lisesi  

1. malesef yıllar geçtikçe kalitesi düşen, 2 sene önce ismi resmen satılarak "üsküdar ahmet keleşoğlu anadolu lisesi" olarak değişmiş, özlemediğim almanca anadolu lisesi.
    (enip iqi, 25.03.2004 22:53)
  2. bağlarbaşı'nda bulunan mezun olduğum okul
    (raiser, 13.04.2004 11:58 ~ 23.05.2006 19:14)
  3. 7 yılımın geçtiği okul.
    (bkz. üal)
    (esdora, 16.04.2004 23:38 ~ 23:38)
  4. son üsküdar anadolu lisesi mezunu olan döneminden olduğum, bana ilk olarak almanca öğretmiş, sonraki yıllarda çeşit çeşit insan tanıtmış okulumdur. hocalarının çoğunu özlemesem de, dilşad mis özkan'ı yıllarca arayacak ve özleyeceğimdir.. evet evet..
    (blue danube, 12.01.2007 22:10 ~ 22:11)
  5. hazırlık dahil dört senelik okuyacak olan dönemin son neslinden iken bir anda kendimi altı sene lisede eğitim görecek şekilde bulmama yardımcı olan canım okulum, bundan sonra bir nevi evim, canım ve hatta ciğerim. herkesin kendi okulu için dediği gibi; bambaşka bir okul.
    (caydanlik, 29.01.2007 22:13)
  6. 'günler sonra tekrar girdiğim bu bomboş sınıfın, pencere kenarındaki 3. sırasına takıldı gözlerim, daha sonra da pencereden dışarı. 5 yıl..
    yalnız geçirilen her an çok daha sahici görünürken yanımda o'nun olduğu zamn dilimi hiç varolmamış ve benim uydurduğum bi hayalden ibaretmiş gibi.
    3. sıra bomboş.
    okula gelmeden geçirdiğim birkaç gün, neredeyse hayatımı avuçları arasında tutan güneşin de yardımıyla tam bir mutluluk resmiydi.
    yanılsama..
    ve jack london:
    'her çıkışın ardından bir iniş, her hayali tanrısal dakikaya eşit çamurlar arasında sürüngenler gibi bir sürünme vardır. insan, hayatını çılgın anlara uzatmanın ve her adımının karşılığını ömrünün kısalmasıyla ve çoğunlukla oldukça büyük bir faizle öder.'

benden aldığı 5 yıl, verdiği sayısız somut olmayan küçük ayrıntı, birkaç dost, ilk sevgili, ilk ayrılık, zaman, zaman, zaman..'

not defterimden çıktı bu yazı, yazmak istedim, konsepte aykırmadım umarım.
    (lunatico, 26.04.2007 16:57 ~ 11.06.2007 10:30)
  7. son mezunlarından olduğum okul. bizim dönem mezun olduktan sonra adını üsküdar ahmet keleşoğlu anadolu lisesiolarak değiştirdiler. acısıyla tatlısıyla 4 senemi geçirdiğim, karşısında kazandığım dostluklar haricinde hiçbir şey elde etmediğim, kaliteli hoca sayısının bir elin parmaklarını geçmediği, birbirinden piskopat müdür yardımcılarının bulunduğu anadolu lisesi.
    (yorpixer, 21.05.2007 10:48)
  8. adı daha üsküdar anadolu lisesi iken girdiğim, kah mutlu kah üzgün gittiğim, mezun olurken yanıma değerliden de öte arkadaşlıklar vermiş ve sprachdiplom a sahip olmamı sağlamış olan lisedir.

bünyesinde her ne kadar eğitim sistemimizin neresinde duracağını bilemeyen hocaları, müdür yardımcıları olsa da dilşad mis özkan gibi eşine rastlanması zor gerçek hocaları da barındırır. öğrenci çeşidi açısından pek zengin olup bunu kurulan arkadaşlıklara da yansıtabilen ender okullardandır. zaman zaman dudak büktürse de mezunu olmaktan asla pişman olmayacağım okulumdur kendisi.
    (pruebelle, 20.08.2007 19:09)
  9. kadrosunda dilşat mis özkan'ı dahil ettiği sürece mezunları tarafından ziyarete uğrayacak okuldur.
    dilşat mis özkan ayrıca bir öğretmendir, annedir, eşine rastlanılmayacak bir melektir.
    (lectus, 18.03.2009 10:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil