belki ilginizi çeker
  1. · ünlülerin bilinmeyen yönleri
  2. · alternatif sen de mi brütüs diyalogları
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · aşk ı memnu
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · me vale madre
  9. · özgüven fazlalığı

ünlülerin bilinmeyen yüzleri  

1. (coban, 21.05.2006 19:16)
  2. (otomatik kapı, 21.05.2006 19:34 ~ 19:35)
  3. o kadar makyaj yapmadan önceki yüzleridir. çünkü makyajsız gördüğünüzde bu o olmaz dersiniz onların bilinmeyen yüzleridir baktıklarınız aslında.
    (ubi, 21.05.2006 19:40)
  4. (bkz: teletubbies)
    http://images.google.com.tr/...

not:kadio'ya katkılarından dolayı teşekkürler...
    (hypnotica girl, 21.05.2006 20:31 ~ 20:31)
  5. http://www.francesfarmersrevenge.com/...

çocuk olmak güzeldir be.
    (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 02.07.2008 13:23)
  6. genelde ev hanımları bayılır bunları birbirlerine göstermeye. 6/23 mükemmel görünen bir celebrity, haftanın tek bir günü ve tek bir saatinde ters açıdan çekilmiş bir fotoğrafıyla ayşe hanım'ın eline düşer ve olanlar olur.

-bak jessica'ya, nasıl da yüzü sarkmış bıngıl bıngıl. ben de alican'ı doğurmadan önce öyleydim ama...

tabii, sen alican'dan önce jessica alba'ydın; fakat talihsizlikler keşfedilmene engel olmuştu.
    (itülmüş, 02.07.2008 13:45)
  7. eskiden ne kadar çirkef oldukları pek bilinmezdi! ben daha yeni ergenken magazin programları, ünlülerin seviyesiz polemikleri yoktu pek tvde! örneğin ben yeşim salkım'ı aklı başında, kültürlü bir sanatçı sanırdım deli mavizamanlarında.öyle mikrofonu ağzına sokarım diye falan takılmazdı o devirler. daha bir sürü örnek saymak mümkün. santla uğraşan insanlarda hep bir aklı başındalık var sanırdım. çocukluk işte. ne diyelim biz büyüdükde kirlendi dünya
    (burasi neresi, 02.07.2008 13:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil