belki ilginizi çeker
  1. · kızların teklif etmemesi
  2. · itü meyhanesi
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · öğretmenler günü
  8. · kolay değil
  9. · aralık

üniversiteyi üniversite olmaktan çıkaran şeyler  

1. kollektif bir beyin kontrolu ve bilinci hakim olamadıkça ortalıkta bol bol görülebilecek etkenlerdir.
    yani bu beyin birbirinden alakasız bi kalabalığı bir çatı altına almayacak kadar iyi işlemeli. aksinde ben gibilerin potansiyelimi açığa çıkarmak, dışavurmak için yeterli koşullar göremiyorum, hatta bu gibi durumda gerek bile görmüyorum'un gizli serzenişlerine sebep olur.

minik bi örnek. ilk aylarda tiyatroya olan merakım ve yeteneğimi okul kluplerinden birine kanalize edebilirim düşüncesine kapıldığım sırada ve bunu eyleme geçirme aşamasında bir iki tikinin yanımda konuşmasına tanık oldum ve okuldaki kluplerden bi cacık olmayacağını hatta var olan yetenek ve potansiyeli de çürüteceğini anladım, vazgeçtim. konuşma şöyleydi:

- girsek mi şu klube ?
    - girelim kanka, bu klupten 'iş' çıkar.

bayağılığın kısa ve net göstergesi. allah belalarını versin.
    (aleajactaest, 22.06.2009 16:02 ~ 16:04)
  2. gazetelerdir*.
    zira yazılarıyla bizim okulumuzu üniversite olmaktan çıkarmıştır.

(bkz: itü meyhanesi)
    (ıspanaklıpasta, 22.06.2009 16:10)
  3. (diazepam, 22.06.2009 16:12)
  4. (bkz: yök)
    (bor madenleri, 22.06.2009 16:14)
  5. kantinde hararetle felsefe yapabilecek gençlerin olmaması.
    (aleajactaest, 22.06.2009 16:15 ~ 16:16)
  6. -devamsızlık sınırı
    -küçük kampüs
    -aileyle aynı şehirde olmak
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 22.06.2009 16:20)
  7. kantinde diğer sınıftan arkadaşlarınla muhabbet ederken, "amaan skiim dersi girmicem anasını satiim", dedikten sona, dersi astığınız hocanın kantine gelip "kalk kalk ne yapıyosun burda, çabuk derse" diye sizi kolunuzdan çeke çeke derse götürmesi.
    bu hikayedeki mal benim.
    (çıtırpaneharcı, 22.06.2009 16:23)
  8. (bkz: çevik kuvvet) , (bkz: sivil polis). en azında benim zamanımda öyleydi .şimdi nasıl tam bilemiyorum.
    (nyksss, 22.06.2009 16:24)
  9. (girişyıkımtelaş, 22.06.2009 16:24)
  10. (yazdımçizdimhayalettim, 22.06.2009 16:26)
  11. etrafta öğrenciye benzer insanların azınlık oluşturması. çantalarını, kollarını 35 derece kaldırıp takan kokoş kızların ve tek muhabbeti karı, kız, araba muhabbeti olan asalakların geneli işgal etmiş olması.
    (aleajactaest, 22.06.2009 16:28 ~ 16:29)
  12. kampüsünde lise olması. fakültenin önünden ikea yolu geçmesi. bizim sınavlardan imanımız gevrerken, yüzlerce insan tarafından 7/24 çimlerinde alkol alınması. sabrımızı sınamak için mi lan bu kadar faktör? müdür yardımcısı tadındaki öğrenci işleri görevlilerini de es geçmeyelim. bi de siktimin köpekleri var*. 10 adımlık yolu 100 metre öteden dolaşıyoruz köpekler yüzünden.
    (nedensiz, 22.06.2009 16:31)
  13. ilk derste hocaya; "defter kaç ortalı olsun, çizgili mi alalım?" diye soran öğrencilerin bulunması.
    (emertcan, 22.06.2009 16:31 ~ 08.08.2009 19:24)
  14. araştırma,üretme, teori ortaya koyma merkezi olacağı yerde iş imkanı sunan yüksekokul gibi algılanması ve çalışması.
    (bağlaçolanki, 22.06.2009 16:36)
  15. tuvalet forumu haline gelen wc kapılarıdır. hocam sen artık üniversiteli ya da oktay sinanoğlu deyişi ile evrenkentlisin. çık dışarı siyasi fikirlerini özgürce insanlarla paylaş. sazan avı yapmayı bırak. o kapıya notu iliştirdikten sonra periyodik olarak aynı tuvaleti kullanmayı kendine görev bilen tırsak birisin. afedersin de sıçarken kapıya yazdığın yazıların çok mu anlamı oluyor? illa ki yapacaksan kimse yokken panolara a4lere güzelce yazılmış yazılarını as. nasıl olsa seni gelip bulacaklardır. yapma bunu... yapma...

tosun için not : sosyal içerikli yazılan yazılara bir şey demiyorum efenim. roma metrosunda yazan " tosun burada da görevde... " yazısı da göstermektedir ki biz halk olarak tosunluk mertebesini benimsemişizdir.
    (ch, 22.06.2009 16:38)
  16. bir gazeteci sokaktan çevirdiği bi vatandaşa gösterime yeni girmiş bir filmi izleyip izlemediğini sorar izlediğini öğrenince yorum ister, vatandaş : iyi, güzel, yanıtını verir. gazeteci bu seferde bir üniversiteli gence sorar ve izlediğini öğrenince yorum almak ister, öğrenci de : iyi, güzel, yanıtını verir.

sokaktaki vatandaşla arasında bir fark oluşturamamış öğrencilerin varlığı.
    (aleajactaest, 22.06.2009 16:51 ~ 16:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil