nedendir bilinmez her üniversiteli erkeğin aklının bi köşesinde olan birşeydir. artık onlar lisedeyken kızların hep üniversitelilerle çıktığından mıdır nedir.
kendimizi kandırmayı bırakacak olursak, fantezi odağının liseli kızla çıkmak değil, direk olarak
liseli eteği olduğunu anladığımız düşüncedir..
bu tipler yüzünden
@1234952 böyle bir sorun çıkar ki bunun genellenmesi üzerine de cevabım açıktır.
lise son sınıfta "git lise 1'lerden biriyle çık" dense, söyleyen dalga geçiyor diye tekme tokat dövülebilecekken; 1 sene sonra üniversitede okurken bir anda o artık lise 2'ye geçmiş kıza karşı müthiş ilgi duyulması ile ortaya çıkan çelişkili durum...
lise yıllarında kızların yüzüne bakmamasından ukte ile dolmuş ve üniversiteyi kazanarak canavarlaşmış bünyenin yapacağı eylemdir..çünkü artık lise babında elini sallasa ellisi vaziyete gelmiştir..bir öğrenci kimliğini göstermesi bile karizmayı tavan yapacaktır..
bir çok yurdum erkeğinin üniversiteli olmanın müthiş karizmasıyla lise önlerinde endam gösterme nedeni
istanbuldaki liseli kardeşlerimizin etek boyları, efenim tavırları makyajları ve de görüntü katasyılarının yüksekliği dolayısıylan sık sık gördüğümüz, hatta "olsa ya bi tane de bende offff" diye hayıflanıp "eğer varsa etrafınızda öyle bi liseli bana mesaj atın" diye serzenişte bulunabileceğim eylemdir.
kadını meta olarak görme hastalığı ile, kişiliği henüz olgunlaşmamış, sizi üniversiteli olduğunuz için "ulu kişi" olarak görecek kızın üzerinde baskınlık kurma hastalığı birleşince ortaya çıkacak şeydir.
düzeltme: bu kişilerin hepsi böyledir demedim, fakat genelledim. genelleme dışı kişilere özür ve saygılarımı sunarım.
19 yaşında hayatı anladığını sanan gerizekalılar başlığından sonra sözlük yazarlarının başka bir ego tatmin etme yöntemi olarak açtığı başlık olsa gerek.
eğer lise öğrencisi dediğinizde gözünüzde canlanan tip eteği göt hizasında, tüm yüzü allıktan adeta turuncu olmuş, bir erkek bulsam vericem kardeş ama liseliyim diye çekiniyolar diyen tiplerse, bunların zaten liseyle olan tek ilgileri giydikleri etektir kanımca. ha yok eğer bu kişiler kaşlarını ve bıyıklarını almayan ve itü'ye girmek için kasan potansiyel
itü'nün sakallı kızları kategorisine giriyorlarsa kimse kendilerinin yüzlerine bakmayacaktır. bu da o kişilerle çıkılma amacının sadece bir
fantezi olduğunu kanıtlar ki bir üniversite öğrencisi artık çıkacağı kızda oturup sohbet edebilecek kadar çalışan bir kafa aramalıdır, aramıyorsa sorun kendisindedir.
liseliler de normal insanlardır, evet. hepsine kişiliği gelişmemiş şartlanmasıyla yaklaşmak da büyük bir hatadır. içlerinden bir kısmı düzgün, ne bıyıklı gezen ne boyaya batan, kafası çalışan, her üniversiteliye sırf üniversiteli diye tapmayacak, ölçüp tartıp o üniversitelinin kafasının da gerçekten çalışıp çalışmadığını test edecek kişilerdir. elbette ki hakkında fantezi kurulan oldukça büyük bir liseli kız topluluğu da bunları düşünmeyip karşısındakinin üniversite kimliğine bayılıp hava olsun diye onlarla çıkacak kadar embesildir ama bence hayat ve ilişkiler konusunda bu kadar yüzeysel yaklaşıma sahip olup öyle bir fantezi kuran üniversiteli gençler de en az onlar kadar embesildir.
ha bir de yine kendisini çok üstün hayatı çözmüş, karşısındakini de bir boktan haberi olmayan uzaydan gelmiş olgunlaşmamış küçük çocuk olarak gördüğünden aralarında taş çatlasa 5 yaş olan liseliyle çıkmayı sübyancılık sayan tipler vardır ki bunlar da ayrıca ukalalar kategorisine girerler. ben 19 yaşında hayatı çözemedim ama demek ki 23 olunca çözülüyormuş aferin size demek isterim ben bunlara. hayat her yaştaki insan için arayıştır sonuçta, büyük olan olayı bitirmiş değildir sadece birkaç yıl öndedir, kaldı ki bu durum da o kişinin kapasitesiyle ilgili bir durumdur.
bir liseli olarak tüm üniversiteli beylere selam ederim...
edit: artık çok geç, liseli değilim.
gayet dünyevi ve doğal bir olay. zannımca aksini düşünmek sağlıksız.
bunun sübyanlıkla alakasını hala çöezemeyen tek zeka benmki heralde.
liseli bir kızla üniversiteli bir erkek arasındaki yaş farkı en fazla kaç olabilir.hadi çok olsun bundan bize ne?birileri 50-60 yaşlarındayken kendi kızları yaşındaki kadınlala evlenirken bir şey olmuyor;üniversiteli bir genç liseli bir kızla çıkıyor diye olay oluyor.hayır bir de bunun adı fantezi.başlık açan ukte veren veya herneyse kendi sapık ruhunu sözlüğe yansıtmak istemiş zannederim.
aşkın yaşı yoktur gibi saçma saptirik bir laf etmeyeceğim tabii ki.ama liseli bir kızla çıkmaya fantezi veya sübyancılık olması fikrini anlayamadım doğrusu.gitmiş görmüş beğenmiş uygun düşmüş çıkmış sanane??
zamanında lisede okurken hoşlanılan hatunların sizi değil de hep üniversiteli gençleri tercih etmesi sonrası " bir gün ben de üniversiteli olucam o zaman ben de yapacam oğlum " ukdesi yüzünden yapılan eylemdir.
sapıklıkla ilgisi "liseli kız" aranması yüzünden olan aktivitedir. bir insan, -uzun veya kısa bir süre- hayatını paylaşacağı insanı "liseli olsun" diye aramaz. karşı cinsi meta olarak gören kişinin eylemidir bu. ha eğer, özellikle "liselilerden" hoşlanmıyorsanız, "liseli" aramıyorsanız; hoşlandığınız insan liseli ise, ancak bu durumda bu ilişki sağlıklı bir ilişki olur.
fakat ne yazık ki; kendi yaşıtları veya kendisi ile aynı statüdeki insanlar ile ilişki kuramayan birey, kedisinden düşük statüdeki bir -hatta herhangi bir- bireyi hedef belirleyip, bir "meta" gibi, tabir-i caizse ava çıkıp, kendi statüsü ile karşı cinsi etkilemeye, etki altına almaya çalışmaktadır.
dolayısı ile, bu gibi, "karşılıklı sevgi, saygı, aşk" gibi duygulardan bağımsız olarak, yalnızca "statü" baz alınarak kurulmuş bir ilişki de, sağlıklı bir ilişki olmayacaktır.
bir yandan sübyancı ruh çizgisinin, üniversiteye gitmiş olmaya rağmen kaybolmadığını gözler önüne seren olay. öyledir, ki kişi 20 ve de üzeri bir yaşa sahip olmasına rağmen, yine de kendisine sevgili olarak, kendisinden takriben 7-8, bilemediniz 10 yaş küçük bir kişiyi sevgili olarak görebiliyorsa, 'kendi bileceği iş' dedirten olaydır.
her ne kadar kimsenin kimseye karışma gibi bir hakkı yoksa da, bu tarz olaylar, halkın mahreminde yer alır; bir üniversite öğrencisi, bir de hele 'kazık kadar herif görümlü' olup da, lise eteğini bir iki kat sıyırmış, kıvırmış bir kız tarafından eli tutuluyorsa, o olay halka tarafından pek bir yadırganır..
- bak sen $u deyyusa; elalemin sabi sübyanını almış, parka götürcek herhalde.. diye düşünenler arasında, belki e her ne kadar kendince aşk yaşıyorsa da, kimilerince bu aşk olayının ötesinde, ya da oraya kadar gelememiş bir olaydır..
konuşulan konuları listelersek eğer:
-buğracanın bengüsuya çıkma teklifini değerlendirmek..
-tarih sınavındaki soruların cevapları..
-kantinci recep abinin iki yengen bi ayran isteğine verdiği cevaplar..
-sınıftaki asi ruhunu yalnızca uyuyarak gösteren gizemli çocuk..
-servisin yolda kalması..
-ingilizce hocasının derste yaptıkları..
-vs. vs.
yeryüzünde bunca fantezi varken bulaşılmaması gereken fantezi türü olarak görünmektedir..
bu konu benim fazlasıyla ilgimi çekmişti vakti zamanında. bu amaçla araştırmacı gazeteceği kimliğimi ön plana çıkartıp istatistik tutmaya, bilimsel anlamda çalışmalar yapmaya başladım. gördüğüm çiftler arasında bu konumda olanlarla bir yolunu bulup, sohbet etme, soru sorma, yapacağım araştırmayla ilgili birinci ağızdan veriler elde etme şansım oldu. tabi yaşıma ve bilgime, deneyim ve karizmama da hürmet gösteriyorlardı. yoksa, hiç tanımadığınız kişilerle bu tarz mevzulara girmeye çlıştığınızda, saygı duyulacak bir görüntüye, karizmaya sahip değilseniz, başınıza olmadık işler açılabilir, bodur, çelimsiz, güçsüz kuvvetsiz bir yapınız da varsa, bir araba dayak yemeye maruz kalabilirsiniz. konuya geliyorum. farklı üç temel neden ortaya çıktı. bunlardan bahsedeceğim kısaca.
1. neden
erkek olan arkadaş, yaş itibariyle kızdan büyük ama bir sebeple tanışılıyor, hoşlanmalar, sevmeler, aşık olmalar gerçekleşiyor ve ilişki başlıyor. tabi bu esnada erkek çocuğu üniversiteli konumunda değil. sonradan adım atıyor. olabilir. mazur görülebilir.
2. neden
var ya bazı erkekler hani, dokunulmamış, eskilerin tabiriyle ellenmemiş, mıncıklanmamış, gözü açılmamış, ikinci el pozisyonunda olmayan sıfır kilometre isteyenler. işte onlar bu yola başvuruyorlar sık olarak. küçük yaşta alayım, büyüteyim, besleyeyim, gözünü ben de açsın, her şeyi ben de görsün, tertemiz bir kadın yetiştireyim zihniyeti ile hareket ediyorlar. hazır söz açılmışken bu konuda da bir kaç kelam etmek istiyorum. iğreniyorum böyle erkeklerden. kendilerine güvenemeyen, kendindeki eksiklikleri kabul edememe kompleksine sahip olup, başkalarının fazlalıklarını da görmesin ve en iyisi beni bilsin düşüncesiyle hareket ederek, kızı erkekler konusunda hiçbir zaman kendindekinden fazla bir bilgiye sahip olamayacak olarak gören sik kafalılar. ama yanıldığınızı kısa zamanda anlayacaksınız medeniyet zühürtleri. o kadın zaman gelcek, aşkın da büyüğünü, sadakatın da büyüğünü, tutkunun da büyüğünü, penisin de büyüğünü kendisi görecek ve aradaki kıyaslamayı yapacak. ne acıdır ki, yağmurdan kaçarken doluya tutulacak, ruhunuz bile duymadan aldatılacaksınız. ya ruhen ya da bedenen. kaçınılmaz son...
3.neden
evet burası gerçekten son zamanlarda benim de üzerinde fazlaca hassasiyet göstermeme neden olan bir neden.
liseli kızlarımızın hallerini, ( parantez açıyorum açtım da zaten görün. sonradan yok öyle olmayanlar da var, herkes öyle değil, senin anan senin bacın yok mu gibi bir çok aptal saptal cümlelerle karşılaşmak istemiyorum. öyle olmayan nadide kızlarımız da var biliyorum. ) üzülerek görüyoruz. daha bugün, dolaşırken, yüzlerce liseli eteksiz kız gördüm. evet eteksiz geziyorlardı, gördüğüm anda utancımdan kafamı çeviriyordum. bakmazdım, bakamazdım. öldürürdüm kendimi böyle bir ibnelik yapsaydım. işte mevzu da bu. herkes benim gibi değil. benim gibi görmüş geçirmiş değil. doymuş yer yer bıkmış değil. nice delik görmemiş, öpüşmemiş, bir kızın elini tutmamış, elini bir kızın vajinasında gezdirip, oynayarak sulandığını görememiş, o kaygan deliğin içine girememiş, çelik jant, çift egzos, renkli camla aracını modifiye etmiş milyonlarca el arabacısı var. iki durumu da karşılaştırdığımızda, bir tarafta, bilinçsizce götünü başını açıp, abazanlara davetiye çıkaran küçük beyinli kızlar, diğer tarafta, eğitim almasına rağmen, eşek kadar, bildiğin eşek bu, onun kadar kendisini geliştirmeyi başaramamış sümük beyinliler takımı var. iğrençlik ortada. ikisi de birbirinden beter. allah kahretsin sizi.
(mutsuz, 26.11.2008 21:24 ~ 27.11.2008 00:05)
üniformanın kutsallığını gözler önüne seren fantezidir.
liseli kızların yüzde seksenin saf ve kaşar olmasından kaynaklanan bir yoğunluktur.
üniversitede umduğunu bulamamış bünyelerin başvurduğu fantezi.
ortaöğretim döneminde ezik ve silik bir öğrecilik dönemi yaşayıp, cinsellik olgusunu ergenlikle birlikte ve lise devresi boyunca yastıkla sürdüren, liseli kızları her daim ön belleğinde yaşatan ve üniversite sonrası da yaşatması muhtemel olan fersah fersah kaçılası kişinin fantazisi...