hoş nick.
an itibariyle denize ayaklarını uzatırken meis adasına selam eden apaçi.
herşeye sinirlenmek başlığındaki yazısını okur okumaz kendimle ilgili bir saptama yapmamı sağlamış sözlük yazarı.
sözlüğü an itibariyle özlü sözlülerle bombalamaktadır kendisi.
gerizekalı, kültürsüz, cahil ve sığ hanım kızlarımıza karşı sakin ve hoş sohbet tavrını koruyan ve koruyacak olandır. ve onların ufacık beyinlerindeki 3 kıvrımla yaptığı "beni sikmek istiyor" düşüncesine götüyle gülerken, sorulan herhangi bir soruya toplum normlarına uygun cevabı verme düsturunu bozmayacak ve cevapsız bırakmayacak olandır. kadın düşmanı olmayan ama sevgilisinin aslında toplum normlarındaki erkeği aradığını fark ettiği an ondan koşarak uzaklaşandır.
kibar, dobra ve konuşulası bi insan. şimdilik izlenimler bu yönde.
editlenecek giri..
kısa süredir konuşulmasına rağmen pek çok sevilen, "iyi ki varsın" denilen adam.
her akşam farklı bir ruh haliyle konuşmama gıkını bile çıkarmayan, büyük bir sabırla bir adet "mal", "nevrotik" vb. beni dinleyen. an itibariyle "olamayan" aşk hayatım yüzünden kafasını şişirdiğim garibim.
daha ilk konuşma anlarından bile aslında ne kadar iyi birisi olduğu anlaşılabilen kibar adam. ilk konuşmaya başladığımız zaman ona da söylediğim gibi muhteşem bir gözlem ve gözlemlediklerini analiz etme yeteneği var. ayrıca insana olaylara bilmediği bakış açılarıyla yaklaşmayı da öğretiyor.
ayrıca "bazen sırf penis ve egodan oluştuğunuzdan şüphelenmiyor değilim" denildiğinde, "bazen sırf penis ve egodan oluşuyoruz" diyebilecek kadar dürüst bir erkek.
son olarak; sayesinde çokça güldüğümdür. teşekkür ederim!