|
|
- üniversitelerin fakülte binalarında en az bir adet bulunan kantindir.kampuste bir ve büyük adet olarak bulunarak daha enternosyalist yaklaşım sergileyen kantinler de mevcuttur.geneli bir sürü okumuş eşşeği barındır.bu işletmelerde garson olmaz,olmamalıdır.bu yaşa gelmiş adam hala kendi işini göremiyorsa,hala o kollektivizmin gerekliliğinden bihaberse bu suça garsonlu kantinler sebeptir.
(bilal12, 18.09.2008 00:32 ~ 21.09.2008 23:01)
- artık sigara da içilemeyen yerlerdir.hadi şimdi iyi kötü idare ediyoz da kışın ne bok yicez hiç bilmiyom.tek bildiğim bu sigara yasağının sigarayı bırakmamı sağlamayacağı.
- hacettepe üniversitesi'nde, bam * ın yüzünden birkaç sene önce kapatılmış olan kantinlerdir. aferin size ta vadinin dibine gidecektik değil mi bir bardak çay için. rant için öğrencinin hayatını zorlaştıran zihniyete burdan ismail yk system cx 723 special edition'dan allah belanı versin isimli şarkıyı gönderiyorum.
- üniversiteli olduğunu sana hissettiren en güzel yerlerden biridir üniversite kantini. seninle birlikte aynı okula gelen insanlarla aynı havayı soluduğun, aynı sahipliği duyduğun yerdir. sanki herkeste aynı ortak dil vardır, farklı farklı insanlar olsa bile oradakiler. aynı derslerden, aynı hocalardan, aynı durumlardan konuşur herkes. aşina olduğun yüzleri görürsün hep, bu da başkabir işte burası benim duygusunu hissettirir. dumanaltında içtiğin çay, yeri geldiğinde çok beğenmesen de yediğin hep o aynı yemekler, çalıştığın notlar, edilen muhabbetler hep güzeldir. başkadır üniversite kantini. belki de hayatının geri kalan kısmında yakalayamayacağın sahiplik hissinin son durağıdır. ve çok iyi anladım ki değeri mezun olunduktan sonra anlaşılıyor.
|