belki ilginizi çeker
  1. · aydın köksal
  2. · ösym götümü ye
  3. · öss 2009
  4. · itü sözlük için ne dediler
  5. · öss 2007 sonuçları
  6. · öss 2009 yerleştirme sonuçları
  7. · öss sonucunda hogwarts büyücülük okulunu kazanmak
  8. · öss sınavı
  9. · öss
  10. · mantıksal tasarım
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · author gibi erkekler
  3. · yılmaz özdil
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · sözlükten atılmadan taban statü yapmak
  9. · kedriai adası

ünal yarımağan  

1. ösym başkanlığını en çok hakeden kişidir kanımca. seneler önce bu işi (üsys) ilk kez bilgisayarla yapan gruptandır, hacettepe hocasıdır.
    (excalibur, 20.09.2005 00:53 ~ 28.06.2006 19:07)
  2. ayrıca unutmadan (bkz: aydın köksal)
    (excalibur, 20.09.2005 00:56)
  3. ösym götümü ye şarkısı hakkında "dinleyip, dinleyip gülüyorum. hoş bir şarkı." açıklamasını yaparak bazılarına hoşgörü dersi vermesi gerektiğini kanıtlayan ösym başkanı.
    (twinkle, 28.06.2006 18:58)
  4. öss den önce bir tv kanalında "sınav çok zor olacak üzgünüz ama sizi elemek zorundayiz" gibi saçma salak bir açıklama yapan ve ertesi gün bir kızın kendini dershanenin çatısından atmasına neden olan kişi söz konusu olaydan sonra tekrar tv ye çıkmış "sorular herkesin bileceği türden ve kolay korkmayınız" diye açıklama yaparak tepkileri başından savacağını düşünecek kadar da akıllı
    (dna, 28.06.2006 20:02 ~ 23:00)
  5. konusunda tek türkçe kitap olan "özdevinirler kuramı ve biçimsel diller" adlı kitabın yazarıdır kendileri.
    (espejismo, 05.01.2007 23:54)
  6. kendisi hacettepe üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünde öğretim görevlisidir.
    (raptor, 04.03.2007 22:11)
  7. kendisi o kadar güzel ders anlatır ki hala öss sezonu çıktığı programları yakaladığım zaman oturur dinler eski günleri yad eder hislenirim. az önce cnn türkteydi mesela göz yaşlarına boğuldum.
    ayrıca zamanında öss müfredatından lise 2 ve 3 konularının çıkarılmasına kıl olduğundan derslerinde söz etmiş, bir süre sonra ösym başkanı olup sazı eline alınca da bu durumu ortadan kaldırmıştır.
    (togisama, 27.05.2007 00:48 ~ 17:09)
  8. 9:30'da başlayacak olan öss için 8:30'da okulunuzda hazır olun diyen ösym başkanı.

herhalde bir sürpriz yapıp kahvaltı ısmarlayacak, aç gelin.
    (onurene, 11.06.2009 16:35)
  9. az önce bi' kanalda, öss sonuçlarını açıklarken(tekrar yayındı sanırım), öğrencileri nasıl görmüş olduğunu alenen söylemiş ösym başkanı. o da şöyle idi;

"bu sene büyük olan şehirlerin yanına nevşehir, niğde gibi iller de katıldı."

ben ise bunu şöyle çevirdim:
    izmir ile ankaraaa en öndeee giderkennnn... o daaa neeeeee? sağ kulvardan niğdee, aman tanrım! soldan da nevşehirr geliyor. evett yarışın bitmesineeeeee son 500 m. ve ve veeeeee... yarış bitiyor sayınnn seyircilerrrrr. yine harikaydı. yine iyi yetiştirilmiş iller en önde yarşı bitirirkennnn, bu sene nevşehir ve niğde'nin süprizi ile yarışa renk geldi. en arkada ki sıra ise yine değişmiyor. ama ne yapsın sayın seyirciler. bu sevgili atlar gecenin bi' saatine kadar komşuya süt taşıyor, bi' de insanları sefaları için once yükle sırtlarında taşıyor, o da yetmezmiş gibi bazen yerinden de oluyor, dayak da yiyorrrrrrrrrrrrr..

maalesef!

o değil de; benden spiker filan olmazmış. bunu anladım..

tazedit: birilerinin mantalitesi, bilinen bi' düşünce anlatılmaya çalışılmıştır. kimseye bi' benzetme yapma densizliğinde bulunma amacında değilim. ama birileri fena eşek yerine koyuyor ki bizi... kendi eşekliklerine veriyorum bunu da..
    (usul, 13.07.2009 03:36 ~ 03:45)
  10. kendisi yine yeni bir sınav sistemini açıklamak üzere ekranlarda.
    (stefan hultzman, 22.07.2009 10:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil