|
|
- marmara üniversitesi, iktisadi idari bilimler fakültesi, işletme bölümü öğretim görevlisi olan hocamız. prof. dr. ümit gökdeniz. muhasebe bilgi sistemleri, çevre muhasebesi, kamu muhasebesi gibi dersleri vermekteydi bizim zamanımızda.
son derece marjinal bir insandır. kendisine verilen 2 dersten birinde ödevleri kontrol edip, defterlere imza atmakla uğraşırdı. üşenmeden iyi-pekiyi yazardı. bazılarına: "güzel olmamış kızım, temize çek" bile derdi. diğer derste de iskoçya anılarını anlatarak bize işkence ederdi (nezaman ders yapıyoduk ben de bilmiyorum). "ben skotlınd'dayken..." lafını her ders en az 10 defa duyardık (duymak zorunda kalırdık).
gülmek mi!! yoo adamım yoo. değil gülmek, gülmeye doğru ivmelendiğiniz anda "evladım sen gülüyosun. çık dışarı" lafını kapak ederdi. hiç unutmam bir keresinde aralıksız 2 saat 15 dakika dersten sonra, ders boyunca "göze batmayayım, kıpırdamayayım" mantığıyla sabit kaldığım için belim tutulmuştu (arada bir kıçını oynatsaydın da bari kıçın uyuşmasaydı .mına koyim).
ümit gökdeniz hocamızdan ders almamış öğrenciye öğrenci demem ben.
- yorumsuz...
http://www.facebook.com/...
- kendisinin marmara ünv. profu olduğunu dün aksam itibari ile öğrendiğim hocamız.
x: ben y : arkadaş z: diğer arkadaş ümit göldeniz : ü
kantinden içeri akademik bir bayan girer...
x: y bu canan çetin mi ?
y: yok değil .
kısa bir süre sonra ;
y: lucifer bu kadın sana bakıyor lan.
x: yok olum neden baksın
y: yeminlen sana bakıyor olum.
ve aniden ;
ü: sen evladım yaptığın büyük saygısızlık
x: hede hödöö
ü: sus bir de cevap veriyorsun ben bu üniversitede profösörüm. mıymıy vıyvıy....
x: ama ama....
ben beni neden azarladığını çözemedim fakat daha sonraki araştırmamdan elde ettiğim sonuclarla;
ümittir gökdeniz dir ne yapsa yeridir.
|