|
|
- harika bir lezzete sahip fındık kremalı rulo gofret...aburcuburun kralı...
- halk arasında sigara gofret olarakta bilinen, bir defa başlanınca bağımlılık yaratan süper ötesi şey.
- (bkz: wafer master)
- koca pakete 3-5 tane bi şey koyulduğu için küçük küçük ısırılarak tüketilmesi gereken,bittiği zaman insanı üzen,tadı damakta kalan,doyumluk değil tadımlık lezzetli tatlıcıklardır.
her şeyin olduğu gibi bunların da çakmaları vardır ve daha kocaman olup 1 paket içinde daha çok bulundurduklarından tercihimdir.ayrıca daha da ucuzdurlar.devir ekonomi devridir,tavsiye ederim.
- beşli ve yedili küçük paketlerinin tadımlık olmasından yakınanların 250 ve 375 gramlık kutularını tercih edebileceği leziz yiyecek. yıllar önce minicik bir çocukken aldığım plastik kutu versiyonunda ruloların yanında kurtları da görünce uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştık ilişkimize, ama barıştık neyse ki.
şahsımca tercih ettiğim yeme stilleri de özensizce çatur çutur yemek, ruloyu kısım kısım ağızda eriterek yemek, ruloyu saran katmanları dil ve diş yardımıyla bitirip fındık kremasını sona saklayarak yemek olarak üçe ayrılır. bulunmadığı yerlerde wafer master da iyi bir alternatiftir.(rudy, 27.07.2008 18:09 ~ 18:40)
- bugün damla sakızlı kremalısını yedikten sonra bağımlısı olduğum ince zayıf taş gibi yiyecek.
(bkz: hastasınım)
- ilkokul yıllarımdan bir yaz tatilimde bir süreliğine simit sattığım günlerden bir gün elime geçen 3 kuruş kârdan bir miktarını verip aldığım bir tür gofret...
günlerce emeğimin karşılığı olan parayı boşa harcamışım gibi gelmişti... yıllarca tekrar yiyememiştim... şimdi ise çayın yanında götürdüğüm 1 paketi asla yetmiyor, hatta plastik paketini de kazıyorum...
sanırım velet damağım o zamanlar daha cıvık ve bol şekerli kakaolu fındık kremalarını seviyordu... gerçi ben o zamanlar fındık kreması nedir onu da bilmiyordum; bana göre hepsi çikolataydı, hepsi çikolatalı olmalıydı... paketin içinde de rulo gofret içinde çikolata var sanmıştım... sonradan öğrendim hadiseyi...
çayın yanında giden başka bir fındıklı şahane alternatif için (bkz: dokuz kat)
|