belki ilginizi çeker
  1. · eti çikolatalarını yemeyen sağcılar
  2. · gavur malı diye yeni otobüslere binmeyen sağcılar
  3. · ülker çikolataları
  4. · eti
  5. · nestle çikolataları
  6. · gıda ürünü alırken ideolojik davranmak
  7. · bim
  8. · ülker çikolatalarını yemeyen solcular
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · disko kralı
  5. · okan bayülgen
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · antu
  9. · etkisi altında kalınan kitaplar

ülker çikolatalarını yemeyen solcular  

sayfa  / 4
  1. çok çikolata görmüş geçirmiş insandır,ve tercihini ülkerden yana kullanmamıştır..ülkerin malını kullanmayarak kendisine verilen solcu ünvanını ne zaman hakkettiğini ise bilmemektedir..
    (sunburn, 28.10.2005 17:15 ~ 17:15)
  2. aslında ülker'le beslenmeyip ülker'i beslediklerinin farkında olan insanlardır.
    (böcek, 28.10.2005 17:43)
  3. iyi bir şeyler yapmak arzusundaki insanlardır saygı duyarım, ama pasif bir tepkidir bu.
    (blefescu, 31.10.2005 22:08)
  4. ülker fabrikasında çalışmış bir insandan bu çikolataların hangi koşullarda üretildiğini duysaydınız; tahminen sağcı solcu farketmeden yemekten cayardınız. bu yüzden solcuların desteklenmesi gereken eylem şeklidir vesselam.
    not: ha sorarsanız sen yemiyor musun diye yiyorum. ayrıca eti çok mu farklı koşullarda üretim yapıyor derseniz ona da lafım yok.
    (gelecegim, 31.10.2005 23:01)
  5. ülker'den yersen yeşil sermayeye, eti'den yersen yahudi lobisine katkı sağladığın düşünüldüğünde hayatlarında çikolata şekerleme nedir bilemeden ölecek solculardır. bunların durumu abartanları olup samsun'dan başka sigara içmez, içenlere de pis pis bakarlar. "türkler marlboro yaptı da biz mi içmedik" diye sorası gelir insanın. madem bu kadar vatanseveriz, benzin almayalım mümkünse ata, bisiklete binelim, beslediğimiz hayvanların yünlerinden kazak yapalım markası ne olursa olursa hazır giyim ürünü almayalım. dişlerimizi fırçalamayalım ve hatta banyo yapmayalım, bilgisayarın başına hiç oturmayalım. ne de olsa hepsinin ham maddesi, endüstrisi bir şekilde yabancı ülkere, firmalara dayanıyor.
    (dedi ki normal, 01.11.2005 01:52)
  6. hangi marka çikolatayı tercih ettiklerini merak ettiğim insanlar.
    (suspect, 01.11.2005 01:59)
  7. askeriye mensupları yiyemezler çünkü tugayda ülker ürünleri satılmaz.
    (magarsus, 01.12.2005 06:59)
  8. kapitalist düzende yaşadıklarını, her tür tüketim maddesinin aynı bokun suyu olduğunu, nestle çikolatalarının fildişi sahili'nde altı yaşındayken ailelerinden 50 dolara satın alınıp ömür boyu çikolata yapımında boğaz tokluğuna kullanılan çocuklara yaptırıldığını (kölelikle karıştırmayın lütfen, kölelik günümüzde ortadan kalkmıştır!) gözardı eden solculardır.

ha ama o kadar da salak, denyo, öküz, ne yaptığını bilmez, tutarsız, mal insanlar değillerdir. solcu enstantanesi yakaladım diye sevinilecek malzemeyi vermezler.
    (chaghdash, 22.04.2006 14:58)
  9. aynı zamanda ülker gofretlerini, çubuk krakerlerini, bisküvilerini...(gider bu,sermaye büyük) de yemeyen solculardır.
    (ya moor, 25.04.2006 22:22 ~ 04.11.2006 12:27)
  10. milka, nestle, toblerone vb. tüketen solculardır.
    (qfwfq, 25.04.2006 22:41)
  11. (absent, 25.04.2006 23:52)
  12. bir yandan tayyip erdoğana ve dincilere karşı dururken diğer yandan tayyibin buralara gelmesine destek veren ülkkere para kazandıranlardan olmayan kişilerdir...
    ülker yemeyen biri olarak bunun çok zor bir şey olduğunu söylemek isterim çünkü her yerde karşımıza çıkıyor bu meret, her şeye al atmış durumdalar...
    (peace, 27.04.2006 23:12)
  13. -abi canım antepfıstıklı ciklet çekti ama ülker çikolatalarını yemeyen solcular?
    -bittabi, gidip nestle, milka yemek dururken.
    -obaaaaaa
    (anfinindistortiondugmesi, 27.04.2006 23:28 ~ 23:49)
  14. nike ayakkabı, adidas t-shirt, nestle çikolata, loreal makyaj malzemesi (ve bunlar gibi birçok yabancı malı) kullanan ülkemin kendi malına gelince burun burkan ve bu tür birçok göstermelik hareketlerde bulunan günümüz solcularının halt etmesidir
    (marvin, 28.04.2006 00:30 ~ 00:32)
  15. rejim yapan solculardır..
    (bkz: işte benim geldiğim nokta da budur)
    (subuo, 28.04.2006 00:47)
  16. (bkz: birleşin)*
    (mavio, 28.04.2006 00:56 ~ 15.05.2007 22:19)
  17. (silentpain, 04.11.2006 17:18)
  18. bir adet ülker çikolatasından alacağı mutluluk hissiyatını kendi bağındaki bir salkım üzümden kat be kat alacak olanlardır.
    (tonguç, 04.11.2006 18:26)
  19. solculuğun tanımı ile din düşmanlığının ya da özellikle islam düşmanlığının tanımını birbirine karıştırmış aptal insanlar...
    (workinglynx, 05.11.2006 20:55)
  20. ülker yememenin islam düşmanlığı ile ilgili olmadığını bilen güzel insanlardır. ülkeyi kara çarşaflılarla donatmak isteyen yobaz bir düşünceye karşı olan insanlardır. yaşadığı toplumun aptal tabulara boğulmasını istemeyen insanlardır. mümkün olduğunca düşünceleri ve eylemleri arasında paralellik olan insanlardır. aynı tip düşüncenin insanı olan rte kişisinin ülkeyi ne hale getirdiği çok açıktır. "nestle yiyip de paralarım yabancılara gideceğine ülker yerim türklere gider" şeklindeki anlayışlar artarak devam ettiği sürece başımıza daha çok rte kişileri gelir, sel abartıldı der, ananı da al git der...ben bu kafadaki insanların yaratmak istedikleri dünyadan nefret ediyorum, bu yüzden de nerde bir ülker görsem küfretmeye başlıyorum. etrafımdakilerle de paylaşıyorum bunu. gösteriş yapıyorum. bakınız nasıl da bilinçliyim ki ülker yemiyorum, çok muhalifim diyorum. ülker alanları aşağılıyorum. ayrıca hepsinden öte ülker ürünlerinin pek çoğu taklittir, çakmadır.
    (kusmuk, 05.11.2006 21:43)
  21. irticanın, yobazlığın ve düşmanlığın çikolatada değil de beyinlerde olduğunu anlayamamış insanlardır. genelde laik gıda arayışında, coca cola, milka, snickers, mc donalds gibi markalara para akıtmakta bir sorun görmezler. bu popülizm eksenli pasif tepkide; sözde sağduyu sahibi kimselerin terör örgütlerine, yeşil sermayeye başka hangi kanallardan para aktığını bilmeden buna destek verdikleri çok açıktır. çünkü bu -deyim yerindeyse- asayiş aygıtı gibi gezen kimselerin, böyle bir bilinç durumdunda, yalnızca bahçelerinde yetiştirdikleri sebzeler, meyveler ve koridorda yaşayan sarıkızdan elde edilen gıdalarda beslenmeleri gereksinimi ile sonuçlanacaktır. belki bu karizma açısından fonksiyonel vefakat, kendi istikametimizden baktığımızda kısmen komik gözüken tepkinin akışı, "bu yaptığının tam olarak getirisi nedir?" sorusuyla sekteye uğratılabilir.
    (bortu bocuk, 02.02.2007 01:33)
  22. ne olursa olsun mutlu olmasını bilmeyen insanlardır...
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 24.05.2007 15:00)
  23. bir rivayete göre düşüncesiyle davranışları arasında parelellik olan insanlardır. düşündüğü gibi yaşarlar.
    (selenge, 24.05.2007 15:03 ~ 15:03)
  24. metro yerine mars
    albeni yerine twix
    dido yerine kit kat

yiyen, yeşil sermaye yerine emperyalizme kazandıran solculardır...

bok değil kakadır...
    (van den budenmayer, 24.05.2007 15:05 ~ 15:05)
  25. sagra ürünleriyle de pek layıkıyla gerçekleştirilebilen, solculukla sağcılıkla bir ilgisi olmayan, verdiği paranın hangi amaç uğruna kullanıldığının farkında olan insanlardır.
    (why georgia, 24.05.2007 15:09)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil