|
|
- bu onun sesi reklamlarıyla ünlü çikolata.
- şu sıralar anlayamadığım bi reklamı var. şöyle ki; bir serviste giden öğrenciler bağrıra çağıra bişiler söylüyorlar. içlerinde bi kız: "arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?" diye bağırıyor. tüm erkekler susuyolar ve bişi söyleyemiyorlar. daha sonra gofret videosu giriyor ve okan bayülgen soruyor: " arkadaşalar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?" diye. anlayaman.
- kırmızı ambalajı bulunan 38gr'lık gofret
- alınınca beşi bir yerde alınması gereken zira hemen tükenen gofret.
- gofretlerin şahı diye nitelendirilebilen gofret. insanın yedikçe yiyesi geliyor.
- yeni çıkan o kadar gofrete rağmen hala damağımda bıraktığı tat ile eşşiz olan, yanında muz ve süt ile müthiş bir öğlen yemeği üçlüsü oluşturan gofret çeşidi.
(bkz: bunu yapan insan olamaz)
- arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı? denildiğinde kimsenin cevap veremeyip donup kaldığı gofret.
(idiot, 30.04.2005 21:09)
- bitter çikolatalısı da var artık..
- ilk aşk gibidir. ne kadar çok çeşit çikolata gofret vs. yeseniz de ülker çikolatalı gofretin yeri farklıdır. (bkz: çıtır çıtır).
(zelig, 22.02.2007 22:54)
- yaratıcılıktan yoksun reklamlar sırasında, dünya çapında dereceye girebilecek türden bir reklamı var bu gofretin.
ya tamam, reklamın iyisi kötüsü olmaz ama, ben sırf bu reklam yüzünden almıyorum o gofreti. valla almıyorum.
"- arkadaşlar! peki aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?"
eeeeeah..
(dodi'nin reklamı bile daha iyi)
- dünyanın en itici reklamlarından birine sahip olduğunu düşünüyorum. arkadaşlar diye bağırmaya başlayan bütün reklam karakterlerinden ayrı ayrı tiksiniyorum.
- kahvenin olmazsa olmazı. ayrıca beşlik paketlerden çıkanlar teklilere göre daha ufak. bir numara gofret ama herşeye rağmen.
- sevemeyenin olmadığı düşünülen salak reklamlara sahip bişey.
- (bkz: nefis)
|