belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · ugg
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · disko kralı
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · herbalife
  9. · mutluluk veren küçük şeyler

ülkücülerden korkanların sözlükte kaplan kesilmesi  

1. düşünce özgürlüğünü minimum düzeyde bir anlayışla karşılayan dar beyinlerin karşısında olanların, gerçekleri dayağa ve bilimum şiddete maruz kalmadan topluma gösterebilecekleri yerin sözlük türü sosyal ortamlar olduğu göz önüne alınırsa oldukça normal olan eylemdir.
    (lethromar, 03.03.2006 22:21 ~ 07.10.2007 18:40)
  2. (bkz: korkmirem)
    (gelecegim, 03.03.2006 22:27)
  3. (eksiksizuyum, 03.03.2006 22:30)
  4. (fantastik karakter, 03.03.2006 22:32)
  5. her iki taraf içinde genelleme yapmanın bir başka yolu... *
    (pingus, 03.03.2006 23:01 ~ 23:03)
  6. bilgi çagında,zorbalık ve kaba kuvet gibi magara devrinden kalma yöntemlerle güç muktedirliği yapanlara karşı kalemin ya da klavyenin gücü denebilir.
    (baruch, 03.03.2006 23:34)
  7. (si, 03.03.2006 23:44)
  8. (bkz: saçma sapan başlık açmak)
    edit: bana ülkücü denilen yaşam formundan korkup burada kaplan kesilmiş tek bir kişi gösterene kadar bu başlık saçmadır, aptaldır sayın eksi oy veren arkadaşım.
    (twinkle, 03.03.2006 23:45 ~ 13.03.2006 00:46)
  9. ayyy ben bundan olmak istiyorum, neden derseniz şöyle bir anı serpiştirim:

"efendim yıl 1998, lise sondayım, kahramanmaraş’ın meşhur kara lisesindeyiz, vakit ramazan zamanı. boş dersi fırsat bilip arkadaşımla kantine indik, karnımız gurulduyor, kimse yokken birşeyler yiyelim dedik, kara lise dedik ülkücüleri ile meşhur tırsıyoruz, korkuyoruz efem o yüzden boş dersi fırsat bildik yoksa aman oruç tutan arkadaşlarımız var saygı gösterelim diye bir kaygımız yok, sadece tırsdığımız için. işte bu zeki(!) (birde şu var alkali zeki ülkücüler/@694654) ülkücü arkadaşlar ders aralarında bile kantini kolacan ediyormuş yakalandık mı biz. bu üstümüze geliyor, biz tırsıyoruz, kaçamıyoruz, korktuğumuz için kavgada edemiyoruz (kavganın çözüm olmadığını bildiğimizden değil haaa korktuğumuzdan), neyse bu geldi bir iki şey geveledi, bizde “oruçluysanız kantine inmeyin, kantinde yiyecek satılır, bu mekanda yemek yenir” diyebildik, ahhh tırsmasak daha neler diyecektik ama işte korkuyoruz”

işte o zaman korktuğum için cevap veremediğim o kişiye fuat densizine sözlükte kaplan kesilerek ybsg demek istiyorum. allahım sen sözlüğümüzü koru bak onun sayesinde kaplan kesildim hakkımı arıyorum.

bonusimo (bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değilim)"
    (zoe, 23.03.2006 02:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil