ayyy ben bundan olmak istiyorum, neden derseniz şöyle bir anı serpiştirim:
"efendim yıl 1998, lise sondayım, kahramanmaraş’ın meşhur kara lisesindeyiz, vakit ramazan zamanı. boş dersi fırsat bilip arkadaşımla kantine indik, karnımız gurulduyor, kimse yokken birşeyler yiyelim dedik, kara lise dedik ülkücüleri ile meşhur tırsıyoruz, korkuyoruz efem o yüzden boş dersi fırsat bildik yoksa aman oruç tutan arkadaşlarımız var saygı gösterelim diye bir kaygımız yok, sadece tırsdığımız için. işte bu zeki(!) (birde şu var alkali
zeki ülkücüler/@694654) ülkücü arkadaşlar ders aralarında bile kantini kolacan ediyormuş yakalandık mı biz. bu üstümüze geliyor, biz tırsıyoruz, kaçamıyoruz, korktuğumuz için kavgada edemiyoruz (kavganın çözüm olmadığını bildiğimizden değil haaa korktuğumuzdan), neyse bu geldi bir iki şey geveledi, bizde “oruçluysanız kantine inmeyin, kantinde yiyecek satılır, bu mekanda yemek yenir” diyebildik, ahhh tırsmasak daha neler diyecektik ama işte korkuyoruz”
işte o zaman korktuğum için cevap veremediğim o kişiye fuat densizine sözlükte kaplan kesilerek
ybsg demek istiyorum. allahım sen sözlüğümüzü koru bak onun sayesinde kaplan kesildim hakkımı arıyorum.
bonusimo (bkz:
ironiden anlamayan nesle aşina değilim)"