|
|
- "askerlerle el ele haydi türkiye darbeye"
1980 darbesi oluşumunda emeği geçen bütün ülkücülere teşekkürler. "faşizme hayır" mı diyorsunuz? helal olsun valla. sizin ağzınızdan duydum ya bunu helal olsun gerçekten. bir yaşıma daha girdim 23 oldu.
yardımcı lazımsa chp'de ki baykal şakşakçıları yardıma gelebilir.
- ciddi biçimde irdelenmesi gereken hadisedir.
"fırsat bu fırsat hemen hepsine bok atalım, belki demokrasimiz temize çıkar" yaklaşımından ötürü tüm gençliği kutlar, aydınlık sandıkları yollarında başarılar dilerim.
ancak şu gerçeği unutmamakta yarar vardır, sen eğer pkk terörünün olduğu bir dönemde hedef şaşırtma çabasına girip ülkücü terör diye bir söylem ortaya atarsan, senin beyinin derinlerinde art niyet ararım. nedir bu tepki ve düşünceyi başka noktaya kanalize etme çabası?
şehitler üstünden siyaset yapmamış oldunuz şimdi değil mi? bröe valla, alkış tutuyorum. ne salakça yaa, gene götümle güldüm bak.
- zamanında solcuları bastırmak için devletin besleyip büyüttüğü bugün bile sesini çıkarmadığı, görmezden geldiği terördür. bu saatten sonra karşılarına kim çıkıp bunları durudracaktır bilinmez ama o kişi alnından öpülesi insandir. çünkü bu ülkenin ilerlemesi için çok büyük bir adım atmış olacaktır.
- farketmek zor değil ; zemini sallayan ayak sesleri ve ya allah bismillah allahuekber nidaları duyuyorsan , işte ordadır ülkücü terör .
- terörün tanımıyla beraber ülkücülerin icraatlarını düşündüğümde "hakkaten ya!" dememe sebep olan tamlama. ben daha ülkücülerin ağzından eğitim, sağlık, istihdam gibi sosyal konularda elle tutulur tek bir laf duymadım. "korku salmak" siyasi güç elde etme adına izlenen tek yöntem. e bu terör demek zaten.
|