gündem
  1. · ezel
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · google wave
  8. · deprem
  9. · çok sevdiğini tekrar fark etmek

ülkü ocaklarının kapatılması  

1. devlet hem bir takım sırlarının suya çıkmasını istemez, hem de ülkü ocaklarının muktedir olduğu gücü denge de tutmak ister. kendi işine gelen bir kurumu kapatma gereği görmez, ezcümle kendi destekleriyle yarattıkları bir kurumun, kendilerine toslamasından çekinir. bu yüzden olmayacak duaya amin demektir.

ama ucundan, kıyısından bir şeyler yapılabileceğinin bir göstergesi olarak;

http://www.milliyet.com.tr/...
    (hemokudumhemyazdim, 14.07.2007 09:39 ~ 10:03)
  2. 22 temmuz sonrasında kurulacak chp-mhp koalisyonunun olası ilk icraatıdır.
    (gelecegim, 14.07.2007 09:47)
  3. ülkü ocaklarında; her akşam, mekanın boşaltılıp, sandelyelerin ters çevrilip, kapının kilitlenmesiyle sonlanan eylemler bütünüdür.ışıkları söndürmeyi de unutmamak lazım tabii ki..
    (uykusz, 14.07.2007 10:41)
  4. internet ve geri kalan medyanın yayılma hızına bağlı olarak etkinlikleri azalmaktadır çünkü beyin yıkama işlemi tek bir doğrultuya yönelmiş 'bilgi'lerle gerçekleşebilir. bu nedenle ülkü ocakları zaten yok olmaya başlamıştır, bir süre sonra sadece adı kalacak, diğer partilerin gençlik kollarından bir farkları kalmayacaktır. yani umarım.
    (adsız, 14.07.2007 10:57)
  5. biran önce yapılması gereken hatta geç bile kalınan eylem zira kuruluşundan bugüne hiçbir zaman amacı doğrultusunda ilerleyememiş, arap milliyetçiliğinin yayılmasında ve bugün milliyetçi kesimin vizyonunun bu kadar küçülmesine neden olmuş gereksiz bir oluşumdur.
    (okadarsevdimkiresminiiştebugünkonuştubenle, 04.05.2008 17:06)
  6. (okudum anladım olaya girelim, 24.02.2009 17:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil