belki ilginizi çeker
  1. · üşengeçlik
gündem
  1. · prison brake
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · 2012
  4. · yaran diyaloglar
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · yeni rakı
  9. · oyun

üşengenç  

1. altıncı nesil yazar seçilmesinin ardından ibb'nin çeşitli törenler düzenlediği gençtir. sözlüğe hoş gelmesi, yurdun dört bir yanında havai fişek gösterileriyle karşılanmıştır. çok sayıda kişinin katıldığı inönü stadı töreninde tuvalet kağıtları ve konfetilerle coşkuya ortak olan diğer yazarlar, ayrıca cep telefonlarıyla görüntü çekmeye çalışan beşiktaş sakinleri ilginç görüntüler oluşturdu. bu arada beşiktaş semalarında seyir halinde olan paraşütçüler, üşengenç ve itüsozluk yazılı posterleri şeref tribününün önüne gelerek, açtılar. gösteriler ajdar ve michael jackson’ın(yok artık!) pistteki yerini almasıyla devam etti. tören sonunda vatandaşlar, üşengeçliğinden kendi aracına bile başka bir araçla götürülen(!) üşengenç'e hoş geldin dileklerini iletti. bir sürpriz de yurtdışı basınından geldi. habere göre oscar kutlamaları sadece los angeles'la sınırlı kalmayacak, çiçeği kıçında yazar olan üşengenç onuruna beşiktaş'ta da bir 'oscar' partisi düzenlenecek. hadi yine iyisin lan.

(bkz: ilk girin ben olayım dedim)
    (fuck fucking fuckers, 22.02.2009 19:24)
  2. +1 olarak katıldığı zirve sırasında yazar olmuş garip bir yazar.

salsa hocam.

dar günümde kendi cüceler ülkesinin kapılarını bana açan güzel insanlardan biri.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 23.02.2009 00:02 ~ 00:02)
  3. bugun doğum günü olan yazardır. iyi ki doğmuştur, nice mutlu yaşlara.
    (buzdan yıldız, 19.08.2009 13:11)
  4. doğmaya üşenmeyen gençtir, nice yıllara diyoruz...
    (emir cool u, 19.08.2009 13:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil