17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 347 tane
günün başlıkları: 347 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (6)
- ·
- ·
- ·
- ·someone like you (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·chevrolet impala (4)
- ·
- ·
- ·puma (2)
- ·
- ·
- ·migros jet (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülmek (2)
- ·devics (2)
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
- günlük kıyafetleriyle uyuyabilen insanlar
- · yorganla yapılan anlamsız hareketler
- · sözlük yazarlarının itirafları
- · allah ım sen konuyu biliyorsun amin
- · elmayı çöpüyle beraber yemek
- · yerimden kalkmadan nasıl yaparım diye düşünmek
- · dizüstü bilgisayara sehpa muamelesi yapmak
- · çorapla gözlük silmek
- · laroxyl
üşengeçlikten doğan ilginç davranışlar
- karnı çok aç bile olsa yemek siparişi vermeye dahi üşenmek, aç oturmak
- bilgisayarı ayak parmağı ile açmak.
- üşengeçlikten üşendim demeye üşendiği için "ü" demekle yetinmek
- üşengeç insanların ,üşenmeden üşengiçlik yapmalarını sağlayan davranışlardır .
(bkz: üşenmeye üşeniyorum) - sınav esnasında cevabını bildiğin soruyu açıklamaya üşenmek.
- küçükken burun aktığında atarinin başından kalkıp selpak almak yerine koluna bir çırpıda silivermek.annenin gazabına katlanma pahasına da olsa kalkılmaz mario'nun başından.
(bkz: yaptııım diye baarıcam) - yere düşen nesneyi ayakla almaya çalışmak.
- grip olduğunuzda ve evde tek başınaysanız burnunuza peçete tıkamak. kim uğraşacak habire sil, sil tahriş olsun..
- bir zaman öncesine kadar- masaüstülerin daha yaygın olduğu zsmsnlar* - masaya oturup bilgisayarın tuşuna elle basmak yerine ayak parmağıyla tuşa basmak.
dışarı çıkılmayacak diye evde bütün gün pijamayla dolaşmak. - çoraplarını ayaklarınla çıkarmaya çalışmak.
- (bkz: üşenenin oğlu, kızı olmamış)
- puanını yükseltmek için girilen aleste türkçe sorularını uzun bulup kısa bi seferine inşallah diyerek sınavı terk etmek...
- 160 soruluk sınava giren öğrencinin 120 soruluk ygs testinden sonra lys1 ve lys2 (sayısalların çözeceği yer) çözdükten sonra kalan 60 dakikasını boş bıraktığı sorulara bakmak yerine sözel ve eşit ağırlık grupları için olan soruları çözmesi. *
- işlemi uzun sürecek diye denemede soru atlamak gibidir, bu muhteşem davranışın sahibi sınıf arkadaşım. bir de oturup deneme sonucum kötü diye üzülmüştü.
denemeye geç kalmışım, arıyorum kalemim yok!
meğer çantada kitabın arasındaymış, ben de kitabın arasından almaya erindim, kitapla birlikte götürdüm kalemceğizimi. - mutfağa gitmemek için:
(bkz: elmayı çöpüyle yemek) - sabaha karşı üstünden düşen yorganı tekrar üstüne almaya üşenmek( bide uykuluyken o kadar ağır olur ki bu meret)üşüye üşüye uykuna devam etmeye çabalamak.
- kemeri çıkarıp diğer pantolona takmaya üşenmekten dolayı her gün aynı pantolonu giymek.
- -bu koku ne yaa? olum senden geliyor!!
+kanka üşendim ya bir haftadır duşa giremedim! - evde test çözerken uzun paragraf sorularını atlamak.
- altına sıçmak. evet evet, üşendiği için tuvalete gitmeyip altına sıçar insan. ne menem bir şeydir bu üşengeçlik.
- alışverişte pantolon denerken ayakkabıyı çıkarmadan giymek.
- ışığı kapatmak için terlik fırlatmak.
- kayısı çekirdeğini çöpe atmak yerine yutmaya çalışmak ve boğulma tehlikesi yaşamak. iyiki ölmemişim, salak derlerdi arkamdan
- ayağını güneşten çekmesi için karısına seslenmek
- hiç şüphesiz ki force pull gerçekleştirmeye çalışmak. olmayacağını bile bile tabi, yanlış olmasın. sonrası da oflayıp puflayıp "amk" nidaları eşliğinde istenen objeye doğru hareketlenmektir.