"bu ortamda benim sözüm geçer, buraların efendisi benim" diyen, bunu da pozlarda bile gösteren kişi ve adeta gücün sembolüdür.
diğer ikilinin yalakalık yaptığı kişidir. kudretini diğer ikisinden alır.
bir de kollarını açarak ötekileri kollarının altına alır, katmerler üstünlüğünü.
tesadüfen ortada olan kişidir; başka fotoğraflara baktığımızda sağda solda olabilir, olayı fazla deşmenin manası yoktur.
(lethe, 13.03.2005 22:49)
birinde ortada ,birinde kenarda,hatta bazen kareye tam girmeyen biri bile olabilir..
o fotoğrafın en önemli karakteridir. ama geçmişinde birçok sağda ya da solda kaldığı fotoğrafları mevcuttur. bu yüzden öyle özenilecek bi durum değildir.
papaz kaçtı oynarken papazı elindeki kağıtların tam ortasına koyan insan ile aynı kişidir
üçlü, iki erkek bir kızdan oluşuyorsa kız olandır. malûm, fotoğrafçının "konuyu" ortaya alması gerekir.
ayrıca
george costanza'nın da dediği gibi; "boy-boy-girl? it doesn't look good..."
böreğin içindeki kıyma, pastanın içindeki kremadır.
*(so so, 09.06.2007 00:00)
bazen kilolarını kapatmaları için sağ ve sol daki insanları kullanır,
dombilinin önde gidenidir hatta
dobiştir
(leyl, 09.06.2007 00:04 ~ 00:06)
hamburgerin ortasındaki köftedir.yanındakilerde ekmeğidir.ekmeksiz o köftenin tadı olmayacağı gibi,köftesiz de ekmeğin pek bi kıymeti yoktur.
belki de sadece fotoğraf çektirmek isteyen yanındakilerden farksız bir insandır.
güçlü olduğunu iddaa etmeye çalışan insandır. kollarını açarak sağındaki ve solundakini kanatlarının altına alır ve " ben güçlüyüm " imajı çizmeye çalışır. suratında da kocaman bir gülümseyiş ile içten içe " acaba nasıl görünüyorum? " diye düşünen insandır. severim iki insan arasında fotograf çektirmeye. kıyı gibi sana yaklaşırlar.
iki adet çıtır bisküvi arasındaki tadına doyulmaz kremadır..
dört boynuzlu olabilecek insandır...
(bkz:
el şakası)
(luto, 09.06.2007 11:28 ~ 11:28)
sağdaki soldaki birbirine karıştığında tanımlanması en kolay insandır, ortadakidir o.
anne-baba'nın tek çocuğudur.
gang bang olarak adlandırabileceğimiz aktivite fotoğraflarının hatun kişisidir.
diğer iki kişinin birbirini daha az tanıdığı durumlarda,normal olarak ortaya gecmiş insandır.
eğer ki diğer iki kişinin gövdesi göründüğü halde onun gövdesi görünmüyorsa muhtemelen poza sonradan katılmış insandır. diğer kişilerin suratında " bu nerden çıktı mnskym" ifadesi görülebilir bazen.
ha bir de iki kulak falan yapıyorsa insanlara ,ona "gönlünün alabildiğince çek git buralardan" denmelidir. deriz.