belki ilginizi çeker
  1. · bir ilişkiye başlarken bilinmesi gerekenler
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · erkekte ses tonu
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · galatasaray
  6. · yaran diyaloglar
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · erkan ayder
  9. · el yazısı

üç noktalar süreci  

1. ukteci: sadalet
    mesajı : "bol üç noktalı insanlardan biri doldursun."

yaşanmışlıkların, tecrübelerin, acıların sonucunda varılan nokta. bu süreç er veya geç başa gelir.
    hayatımın bir dönemi virgüller, bir bölümü ünlemler, bir bölümü noktalarla geçtikten sonra şu an vardığım noktadır bu süreç. bir sonsuzluk hissi.
    sonsuz bir şimdiden ibaret hayatım. ne geçmiş ne gelecek, sonsuz bir şimdide sıkışık ...
    ne hayaller kurmak ne dünü düşünmek eksiltiyor acıları.
    üç nokta yoruma açıktır, üç nokta belirsizliktir, üç nokta sonsuzdur.
    hayatın ne kadar ibne olduğunu anladığım an koydum bu noktaları cümlelerimin sonuna.
    şimdi ne virgüldeyim ne ünlemde ne de noktada.
    virgüldeyken, kısa bir nefes alıp devam ediyordum hayatıma. ne zaman nefeslerimin süresi uzadı, derin bir nefes almaya başladım, o zaman değişmeye başladım.
    müdahaleler vardı bir dönemimde. dur ! dedim. yapma ! hayatıma müdahale edemezsin ! ben varım !
    tavrım net, kararlıydı ve ünlemler çoktu.
    bir son gerekiyordu şimdi. bu enkazı ayağa kaldırmaya çalışırken koydum noktayı. nokta
    uzun bir nefessizlikten sonra kendime verdiğim gazlar sonucu çıktım su yüzüne.
    ve üç noktalar süreci başlamış oldu. sonsuz bir şimdide sıkışık üç noktalı hayatım . arkama baktım kısa bir an, ama şimdi ileriye bakıyorum elimde üç noktayla.
    sadalet'e sevgilerimle.
    (fitnefücur, 23.11.2008 13:13 ~ 24.11.2008 11:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil