yılbaşından önce girilmesini öngördüğüm gıcık giri.
edit:öngörümün götüme kaçtığı giridir.
bir sonraki cuma ya da hafta sonu girileceğini öngördüğüm giri. numarası da 3.000.000 olacak tahminen.
ek: tarih vermeyince zor anlaşılır olmuş. 16, 17 ya da 18 ocak 2008 tarihini öngörüyorum ben. (2009 lan, 2008 değil.)
o kadar olduk mu dedirten giri sayısı.
vatanını milletini seven bu sözlüge giri girsin.hedef üç milyon!tüm kanka listenizi davet etmeyecekseniz girmeyin!.
(bkz:
enbesil facebook grupları)
(bkz:
bu)(demek ister herkes ehhe)
tahminimce 1000000. ve 2000000. girilerinde olduğu gibi bir moderatör veya bizzat
wondrous tarafından girilecektir. hatta şimdiden girilmiş bile olabilir, zamanı gelince kendini çıkarır ortaya. sonuçta internet sitesi, kod falan. yapmışlardır bir şeyler.
girilmesine çok az zaman kala ekleme: kesin ben böyle dedim diye vazgeçtiler bu planlarından. buraya yazdım.
ek not: örnek verdim ben yukarıda da 1000000
azureel'indi, gidince o da gitti. usako uyardı, not olsun.
bu gece 03:00 - 06:00 arasında girilecek giridir.
zannediyorsam bugün, yani pazartesi günü girilecektir. öyle tahmin ediyorum.
(ntcik, 19.01.2009 00:07)
şu an 300 el enter'da, tetikte bekliyor. acaba kim olacak. üç milyonuncu giriyi girebilmek için hazırladıkları pencereleri bir anda tıklayacaklar....
yani bir süre daha sözlük giri kısırı devam edecek. sonra yaklaşık 300 tane göt olan yazar girisi gelecek... biri şanslı olacak sadece.
konsepte aykırı bir şey olursa ve silinirse eğer, birçok heveslisinin sinirden kendini yemesine sebep olabilecek giridir. bu sebepten; güzel yazın.
henüz sanatının doruk noktası oluşmamış bir yazarın, "oh yaa, oh yaa" diye tepeleme sevineceği bir giri olması temenni edilen giridir.
umarım bu başlık altında şu şekilde girilmez:
(bkz:
budur)
yok girmezsiniz zaten, eminim ben ya da girer misiniz lan?
anket gibi dandik başlıkların altında olması muhtemel giridir.. aman dikkat..
(bkz:
kutsal üç milyon)
edit: 300'den geri sayım başladı galiba
*..
itü sözlük'te yazılan yazıların azaldığını gösteren giri olacaktır. bir milyonuncu giri 2006'nın aralık ayında, iki milyonuncu giri 2007'nin ekiminde girilmiş olduğuna göre bu giri de en geç 2008'in yaz aylarında girilmeliydi. bu işte bir yalnızlık var demek ki.
edit: var mısın yok musun yarışmacıları tadında matematiksel hesaplar yapmak bambaşkaymış.
(dzingis, 19.01.2009 00:36 ~ 00:38)
wondrous tarafından yazılacaktır. ha üç milyon, ha üç milyon bir. üç milyonuncu giriyi girmeliyim diye saçma sapan giriler doldurmamak lazım.
(bkz:
@2000000)
yazan kişinin anlamsız bir istatistiğe sahip olmasına sebep olacak giridir. şahsi teorime göre halihazırda yarışma formatına dönen bu giriyi yazma çabası sonucu yarışmayı kaybeden tüm yazarların sırf hasetlerinden dolayı üç milyonuncu giriyi eksi oy yağmuruna tutarak onu haftanın en kötü girisi listesinin en tepesine çıkaracak, yazara ise sağlam bir istatistik kazandıracaktır.
bu giriyi yazmak için seri şekilde aynı giriyi yazıp sonra silenleri belki çaylak ederim.
önceden yazılmış giridir. hali hazırda eli evet butonunda bir yazar bekliyordur.
sol framein ilk defa bu kadar hızlı akmasını sağlamış giridir.
1 saat içinde girileceğine inandığım giri.
sözlük bu hızla giderse değil 1 saat 10 dk içinde girilecek giridir.
zira son 60 giri
(arif19m, 19.01.2009 00:54 ~ 00:54)
bu başlığın altında olması kuvvetle muhtemel giridir.
girene ne kazandıracağını merak ettiğim giridir,torunlara mı anlatılır napılır acaba.
edit: her dakikada 10 giri attığına göre geri sayımda sona yaklaşılmıştır.
eğer bunu da wondrous girerse işin içinde hile olduğuna inanmaya başlayacağım.