belki ilginizi çeker
  1. · hiçbir sözlük yazarını tanımamak
  2. · yaran diyaloglar
  3. · anne kız diyalogları
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · baba evlat diyalogları
  6. · javier bardem
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · yılmaz özdil
  3. · erkekte ses tonu
  4. · aşkın yedi seviyesi
  5. · tanrıya sorulacak tek soru
  6. · onur öymen
  7. · okan bayülgen
  8. · tarkan filmindeki ahtapot
  9. · izmit

üç kilo reçellik vişne  

1. alkolik fermantasyon'la birlikte periyodik yaz içmelerinin değişmez kişisi, sevimli ve hoşsohbet kişilik. okulunu uzattıkça uzatmış kızıl saçlı gomünüks. ayriyetten hoşgelmiş dördüncü nesil yazar.

edit: okulu uzatmamış, ben burdan öyle görmüşüm*.
    (maglor, 21.11.2007 23:58 ~ 25.11.2007 13:54)
  2. saygı değer yüce kankam. nesildaşım. dark kardeşim. 5000. barkod savaşlarında bile her türlü engele rağman bizleri yanlız bırakmamış yegane dostum. her türlü aksiyona ikna olabilme yeteneği ve azmi ile vageçilmezim. sırdaşım. zaman zaman da ömür törpüm. saygı sevgi bizden!!
    (alkolik fermantasyon, 24.11.2007 23:32)
  3. oyunculuk, dans, öykü yazarlığı, sözlük yazarlığı ve bilimum aktivite ile birlikte okulunu götürebilen; multi-sosyal, hiper-yetenekli, ultra-geyikçi, dark-efesçi, oflaz insan tecrübeli nesildaş...
    (fingon, 29.11.2007 18:28)
  4. benim 32 buçuk yıllık arkadaşım. birçok filmde oynadık, dizilerde de birkaç önemli rol üstlendik. en son olarak da yemekteyiz programına katıldık birlikte. yemekten sonra bütün bulaşıkları ona yıkattım. tertemiz bir insanmış meğersem. pırlanta gibi.
    (63, 24.11.2008 00:40)
  5. havalar bi düzelsin, birlikte güvercinleri kovalayıp salıncaklara pineceğuk... bu sefer ne derste, ne yemekte hiç bir şeyde gözüm yok, sen yanımda ol yeter, kapkaranlık çayıma mehtap gibi tükür yeter.*
    (63, 27.04.2009 00:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil