itü sözlüğe minnetar olma sebeplerimden bir tanesi onunla sözlük sayesinde tanışmış olmamdır. kısa bir sürede en yakın arkadaşlarımdan birisi olmuştur, her şeyimi bilir, kafamın karışık olduğu durumlarda aslında ben bile tam olarak ne düşündüğümü kendime itiraf etmekte zorlanırken aklımdaki şeyin ne olduğunu bilir; üstelik sadece beni anlamakla kalmayıp bana çözümler de sunar. her şeye sadece kendi açısından ya da konuştuğu kişinin gözüyle bakmak yerine hep diğer faktörleri de düşünür o, bu yüzden belki de tanıdığım en objektif insanlardan olduğunu söyleyebilirim. o kadar duyarlı, o kadar tatlı ve o kadar iyi bir insandır ki.. ayrıca müthiş eğlencelidir, kendisiyle yüz yüze görüştüğümüzde ne olursa olsun beni mutlaka en az 4 kere kahkaha krizine sokmayı başarıyor kendisi.( manyak istatistik yaparım, süper diğğğ mii?) bir de benim deli olduğumu düşünüyor, ama düşünceler karşılıklı tabii..
* her konuşması; gerek ciddi gerek komik türden olanlar, o kadar sürekliyicidir ve o kadar yorum yapma isteği uyandırır ki insanın içinde, bazen anlattıklarını
piç etmekgibi ayıp ediyorum kendisine, o da bana çok kızıyor, inat ediyor ve devamını getirmiyor. ne kadar ısrar etseniz de nuh diyor; peygamber demiyor, hatta bu ters tepkisine sebep oluyor, siz de o söyleyeceklerini başka bir zaman, farklı bir konuda laf arasında öğrenebilirseniz şanslısınız, asla "ya tamam bak şöyle şöyle" diye dönmüyor, bu yönüyle özellikle meraklı insanların
* ufak ya da büyük çaplı bir "merak krizi"ne girmesine sebep olmaktadır. ama olsun, o kadar kusur kadı kızında bile olur.
* kendisinin bir
kova burcu erkeği olduğunu belirtmem sanırım kendisini biraz daha net tanımlayacaktır. son olarak kendisine "pardon sahilden mi?" , "sahildendi diğğ miii?", " şşt sahilden mi?", "sana söylüyorum, bana cevap vericeksin sahilden mi? drışk drışk drışk
*" sorularını sıralayarak bu girimi sonlandırıyorum.