küçükken, üstteki kareleri yıkıp bölüm geçmeye çalıştığımız bir oyun vardı.onda da bazen üç topunuz birden olurdu.ama salak saçma hareketler sonucu hepsinin düştüğü zamanlar gelirdi.onun gibi bir şey.galiba.evet.
bir tarık akan filminde vardı böyle bir şey.esas kız da gülşen bubikoğlu idi.ama toplamda dört kız vardı yanlış hatırlamıyorsam,tarık abimiz sadece gülşen ablamızı seviyordu,ama hepsi terketmişti falan.hatta intihar ediyordu bu,brandayla kurtulmuştu.sonra da gülşen ablamız anlamıştı herifin harbi harbi sevdiğini.bütün film aklımda ama filmin adını hatırlayamıyorum.neydi ya?..
edit:ismi de "ah nerede" imiş.1 ocak 2006 tarihli,pardon mahlaslı yazar arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
olay böyle kalmamalı. bu kızların üçü birden gidip, terkedilen oğlanın sevgilisi olmayan ve oğlanın hep "ahaha salak sen sap gibi otur ben üç tane götürüyorum" dediği kankasına verecek* ki eleman iyice kahrolsun.
teomanın bir şarkısında geçen 'çok kadın hiç kadındır oğlum yalnızlıktır sonu' sözünün kızları salak sanan bünyelere uygulamalı olarak gösterilemesidir.helal olsundur.
edit:buralar hep akıllı bakınızdı ama sözlük bana bi akıllı bakınızı çok görüyor.(bkz: küçük emrah bakışı)