belki ilginizi çeker
  1. · bir erkeğin üç hatunu götürmesi
  2. · üç yanlışın bir doğruyu götürmesi
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · google wave
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · beşiktaş
  8. · 50 ways to leave your lover
  9. · sevgili

üç erkeğin bir hatunu götürmesi  

1. kibarca grup seksdemek.
    (yeşilçam, 30.03.2007 11:07)
  2. götürmek eyleminin tanımlaması ile değişecek bir durumdur. nitekim üç kafadar eleman en sevdikleri kız arkadaşlarını pastaneye de götürebilir ki atılacak kahkahanın ve yenilecek tatlı ve pastane muhteviyatının haddi hesabı sorulmaz hoş bir eylemdir.
    (gunship, 30.03.2007 11:11)
  3. (zeus, 30.03.2007 11:34)
  4. (bvrak, 30.05.2008 02:57)
  5. (profesore, 30.05.2008 04:28)
  6. (cyclops1988, 30.05.2008 09:10)
  7. (kskaan, 30.05.2008 16:58)
  8. (liselle, 30.05.2008 17:00)
  9. "tuttuğumuz 2 meme, yediğimiz yarağın haddi hesabı kayıp" serzenişiyle bereber 2 erkek bir hatuna dönme potansiyeli yüksek olan seks türüdür.
    (galliani, 30.05.2008 17:09)
  10. bütün boşluklara aynı anda tıpa takılabilir bu durumda
    (karga karga gak dedi, 30.05.2008 17:35)
  11. tek yolculu otobüsteki şoför, muavin ve yedek şoför ile seyahat..
    (muzaffere kaçış, 30.05.2008 17:39)
  12. bir kızın ar damarını üç erkeğin boynuna geçirmesi durumu olup, üç erkeğin aynı kızla yatağa girecek kadar mı erkeklik fakiri olduklarına mı yoksa bir kızın aynı anda üç erkekle yatabilecek kadar midesi geniş olmasına mı yakınılsın diye insanı travmalarda bırakan bayağılık.
    (xlmart, 30.05.2008 17:44)
  13. üçün beşin hesabını yapmayacak kadar naif olan hanım kızımız ve birkaç adam tarafından gerçekleştirilen gerginlik dolu eylem. gerginlik dolu diyorum ;çünkü o esnada aslında herkes rahatsızdır. yoğun uzuv trafiği dolayısıyla er kişiler hareket etmeden önce iki kez düşünme zorunluluğu içindedir. birbirlerine dokunmamak adına şekilden şekile girerler. bu da ; eylemin, normal münasebete nazaran daha yorucu olması sonucunu beraberinde getirir. orgazm sonrasında soluk soluğa kalma anında yaşanan zorluklar da ayrı bir boyuttur. vücudu aniden yatağa bırakma hareketini hepimiz biliriz. en azından erotik filmlerde görmüşsünüzdür. aniden bedeni salıverme hareketini kastediyorum. böylesi cinsel dizilim sözkonusu olduğunda ise maazallah diyorum. hemen atmayın kendinizi öyle yatağa...

yorulduğunda yaslanılacak bir yer de olmayacak. tutunulan omuzlar da terli ve kaygan olacak. neresinden tutsanız elinizde kalıyor yani.

hanım kızımızın rahatsızlığı hususuna ise hiç girmiyorum. 3 adet çünkü , dile kolay. ben bu yaşıma kadar sadece bir adet penis gördüm (öz kaynaklar haricinde).o da ereksiyon halinde değildi. ev arkadaşımın odasına apansızın daldığımda karşılaşmıştım. ne olduğunu anlayınca da hemen koşarak uzaklaşmıştım. yaşadığım sıkıntı, kapı çalma alışkanlığını edinmemi sağladı. o gün bu gündür, kendi odama girerken bile mutlaka kapıya vururum . bakın, böylesi bir cinsel dizilimde ise tam üç tane hem de ereksiyon halinde...aklım almıyor. kadın olmanın pek çok zorluğu var gerçekten.

rahatsız olanlar katılımcılarla da sınırlı değil. olayı duyan beşinci ve altıncı kişiler de büyük bir sıkıntı hissediyorlar. " neler oluyor böyle? ben niye buna benzer aktivitelere giremiyorum acaba? " şeklindeki sorular zihinleri meşgul ediyor.

sıkıntını paylaşılmasına rağmen yine de böylesi eylemlere girişiliyor olmasını gerçekten aklım almıyor. ne o öyle kıraathane gibi? bir erkek olarak iki adamın arasına girilir mi? ben ayna karşısında bile sevişemeyen bir kimseyim. birkaç kere denedim ,olmadı. kendi aksimi gördüğüm her vakitte irkildim. konsantrasyonum bozuldu.

yapmayın grup seks falan! bunlar ayıp şeyler...
    (nebiros, 30.05.2008 17:48 ~ 20:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil