|
|
- ikinci levent'in kardeşi..onu da sanal olarak nitelendiren çok istanbullu var..ama gitmediğim halde varlığını kabul ettim, posta kutusunu öğrenmek için girdiğim ptt'in internet adresinde böyle bir yerin varlığına tanık oldum, inandım..denildiğine göre lüks bir yermiş, güzelmiş, öyleymiş böyleymiş..
(bkz: 1. levent)
(bkz: 2. levent)
(bkz: 4. levent)
- dördüncü levent metro durağının ordaki ziraat bankasının olduğu yerden aşağı doğru gidin. dominos pizzayı geçin, beşiktaş ayrımına sapmadan dümdüz inin aşağı, tolga abi kreşini görün ve ilerleyin. karşınıza shell benzinliği ve güzel ara sokaklı villalar geldiyse üçüncü levente geldiniz demektir. üçüncü leventten yukarı doğru kaptırınca levente çıkıyorsunuz. arada bi kaç tiki bar ve hepsi birbirinden jonjon ev ve işyerlerinin bulunduğu yerleri göreceksiniz. in cin top oynar burda. anca köpeklerini gezdirirken görüyorum adamları. levente de, 4. levente de yürüyerek 15 dakika uzaklıkta.
(coban, 29.01.2007 15:08 ~ 15:17)
- varlığına inanmadığım ama 59r otobüsüyle geçerken bir durağın üzerinde görmemle beni gizli bir sevince boğan semt.
|