|
|
- tarafımdan açılmış ve ilklerinden farkı olmayan sözlük erkeklerinin futbol ile kaynaşması kızların ise güzel bir futbol şöleni seyretmesi için açılmış zirve. isteyen gelsin işte biligi bu adreste
(bkz. http://www.itusozluk.com/...)
- ilk katılımcı olarak yer aldığım zirve. ikincisi gibi eğlenceli olacağını umduğum zirve.
- sakatlığımdan dolayı ilk ikisine katılamadığım ama kıvrak bileklerimi üçüncüsünde dosta düşmana göstereceğim interaktif zirve..
(doaaa, 13.09.2004 13:04)
- saat ve tarih için 14 kişilik katılımcı sayısı bekleyen zirve.
- iki erkek yazarımızın katılımıyla tam kadro olacak ve tarih saat belirlemesi yapılacak zirve. *
- katılımcı sayısı gerek şartı gerçekleşmesine rağmen tarihi belli olmayan spor etkinliği
(bkz. merakla bekliyoruz)
- kesin tarihi 26.09.2004 pazar olarak belirlenen zirve.
- yedek* oyuncu* olarak katıldıgım zirve
- maslaktaki sahanın tadilatta olması sebebiyle 3 ekim pazar gününe ertelenen zirve...
- (bkz: oğlum şerefsizim halısahayı ayarladım)
- "ee abi noolduk şimdi" sözlerinin istemdışı olarak ağızdan dökülmesine sebebiyet veren ertelemeler zinciriyle kıskıvrak bağlanmış, bir daha ertelenmemesini umarak gününü beklediğimiz zirve.
- an itibarıyla darbe yapmak suretiyle yönetimine el koyduğum turnuvadır.ikinci bir emre kadar tüm gece maçları iptal edilmiştir.maçın bu pazar yapılması düşünülmektedir.
- kaleci lazım olması durumunda geleceğim zirvedir. bir diğeri için
(bkz: aşkböceği)
- 314. kere ertelenen, gösterip de vermemek taktiğinin uygulandığı organizasyon. yapalım artık bu pazar, yağmurlu mağmurlu
(mavio, 10.10.2004 16:19)
- piskopat taraftar olarak katılmayı düşündüğüm organizasyon..* *
ayrıca aklıma geleneksel itü sözlük basketbol turnuvası fikri beliriverdi..
- 17 ekimde de olmazsa tekrar darbe beklediğim organizasyon
- ramazan ayının başlaması ve oruçlu olabilecek arkadaşların iftardan önce maç yapmasının yanlış olacağı ancak iftar vaktininde geç olmasından dolayı gelemyecek yazarların olması saatler bir saat geri alınıp iftar vaktinin daha erken olmasıyla birlikte herkese uyan iyi bir tarihte yapılacak zirve.
- erteleme şampiyonu olan ve bu kategoride rakipsiz olduğu için fontrus tarafından takdim edilecek fason altın madalyasını bekliyen zirve.
kanımca şubat 29'a ertelenmelidir.
- (bkz: koyiim böle zirveye)
- maç için kesin bir tarih önümüzdeki hafta içinde belirlenmediği takdirde "uçurulası zirve"dir. uçan zirvenin yerine hemen aynısından açılacak, ve yetki bu kez, bu organizasyonu yapabilecek sözlük kullanıcısına aktarılacaktır.
ben yaparım diyenler bana mesaj atıversinler.
- uçurulmuş zirvedir. yenisini açıp, organizasyonu üstlenecek yiğitler beklenmektedir.
- ramazan dolayısıyle oruç tutan yazarların varlığı ve maç saatinin iftar saati ile yakınlığı sebebiyle saatlerin geri alınmış olacağı kasım ayında yapılması düşünülen organizasyon.
|