belki ilginizi çeker
  1. · the third man
  2. · üçüncü cadde
  3. · qrs komplexi
  4. · geçen ayın en beğenilen girisinin silinmesi
  5. · sevgililer günü
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  3. · beşiktaş
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · time waits for no one
  9. · kaygısızlar

üçüncü adam  

1. daha önce bir kitapta(çok ilmi oldu böyle de) ecevit'e de atfedilmiş ünvan.
    (dr conners, 26.06.2006 21:37)
  2. iki sevgilinin yanında olanına çok yazıktır, günahtır. lokanta müşterilerini camekanın ardından ağzını şapırdatarak izleyen sezercik bile daha şanslıdır bu garip adamdan.
    (jugis nomen, 26.06.2006 22:22)
  3. (keyif pezevengi, 25.06.2007 12:37)
  4. (rasputin, 25.06.2007 12:42)
  5. “-italya’da 30 yıl boyunca borjiyalar vardı... yani savaş kıyım, cinayet... ama michelangelo, leonardo ve rönesans aynı dönemde var oldular...
    oysa isviçre’de kardeşlik, 500 yıllık demokrasi ve barış vardı... ama ne üretebildiler?... sadece guguklu saat...”

...filminden
    (karahisari, 03.04.2008 19:25)
  6. (eskiunited, 21.04.2008 00:40)
  7. (kl7mu, 21.04.2008 00:41)
  8. izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesi'nde yaşadıkları skandal olayları sözlüğe aktarmıştı. acısı çok büyük. baş sağlığı diliyorum kendisine.

ilgili girisi gene ilgili kurumun şikayeti üzerine silinmiş. ve buna çok üzüldüğünü belirtmişti. haklıdır da. fakat şöyle bir durum var; kişi kurum ya da kuruluşları hedef alan ve yargı yoluyla şikayet bildirimleri alan girilerde moderasyonun yapabileceği şey son derece kısıtlı. neticede o giri uzun süre sözlükte kitlelere ulaşmış ve silinmemişti. şikayet söz konusu olduğunda (ki daha önce ben de yaşadım aynı durumu) giri maalesef silinir.

doğruları ve haksızlıkları yazmak ve anlatmak suç değildir ülkede. sınırlıdır - güçlü olandan yanadır o sınır da -. içler acısı bi muamelenin haklı çığlığı da olsanız, yasalar her zaman sizden yana olamıyor. doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuyorlar artık, ilk köyde boğuyorlar. üzülmekten öte köy yok bu diyarda.
    (zagnem, 03.10.2009 21:48)
  9. yanında olmaya çalıştığımız yazar arkadaşımız. mağdur edilmiş, haber bültenlerinde gördüğümüz insanlara benzeyen hikayesi var ve dibimizde kendisi. başı sağolsun...
    (emir cool u, 03.10.2009 21:49)
  10. (sesil, 03.10.2009 21:51)
  11. tepkisini belirttiği girinin silindiğine üzülmesin. hepimiz(başta biz doktorlar) yazdıklarını okuduk, mesaj yerine ulaştı, müsterih olsun.

allah sabır versin kendisine. uzaktan bize "sabır" dilemek kolay da ateş düştüğü yeri yakıyor eminim. malesef elden fazlası gelmiyor, tekrar başı sağolsun.
    (qrs komplexi, 03.10.2009 21:57)
  12. kendisine baş sağlığı dilediğim yazar. bundan sonra ne denmesi gerekir bilmiyorum ama hakkını arayacağına eminim. gerçi hangi hak oluyor ki bu? bir babanın ölümü ve bunun arkasındaki doktorların ve hastane yönetiminin beceriksizliği, sorumsuzluğu, insaf(n)sızlığı... tekrar başı sağolsun..
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 04.10.2009 02:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil