öztürk pekin   

adana çık aradan

1. bugünkü valencia gençler macını anlatan, show tv nin uyuz spor spikeri
    (wise, 26.03.2004 01:13)
  2. soyadından da anlaşılabileceği gibi çinli spiker...
    (edinburgh, 26.03.2004 14:21)
  3. insandaki futbol izleme duygusunu kıran, baltalayan, hatta ve hatta kişinin müsabakayı izleyeceği varsa da bu şevki imha eden, spor müsabakasını izleyiciye güzel bir şekilde nakletmekten fevkalade aciz kalan, sözde spor spikeri show tv çalışanı.
    (r feynman, 02.08.2004 20:10)
  4. ölü gibi maç anlatan spiker . hiç bir katkısı yoktur maça .

(bkz. orhan ayhan)
    (zitox, 02.08.2004 21:36)
  5. çengelköy de ikamet ettiğini düşündüğüm maç spikeri. genellikle trabzonspor'un veya beşiktaş'ın dandik deplasman maçlarında görev alır.
    (hansvoralberg, 28.06.2005 08:39)
  6. "yattara sağ koridor dan atak yaptı, savunmadan rizikolu bir hareket,kaleyeee ve ağlardaaaa,çok yazık oldu ,çok yazık oldu" tarzı anlatışıyla önemsiz maçların bi nevi önemli spikeri olmuştur.
    (niketre, 06.01.2007 20:56)
  7. trabzonspor maçlarını izleyememe sebebidir kendileri.
    (o s c a r, 17.08.2007 00:04)
  8. trabzon maçlarını rezil eden skiper.

son bursa-trabzon maçında mustafa keçelinin şutunun gol olmaması üzerine:
    - ve mucize top çıktı.(nerdeyse bayinizden ısrarla isteyiniz diyecek) mucize top çıktı sayın seyirciler! top adeta 90 dakika dönerek dışarı çıkıyor. hayır yamulmuyorsam 60 dakika bir derece ediyor. yani o top 1,5 derece dönse yine de gol olurdu.

bir de penaltı pozisyonunda:

-vee penaltı. ömer sarı karar penaltı (!'^+^%)
    (karizmatik, 02.09.2007 21:47)
  9. ercan taner'in ntv ve ntvspor kanallarına transferi nedeni ile sadece trabzonspor değil bilumum maç sunmaya başlayan zat. şampiyonlar ligi finali de sunsa olmaz arkadaşım, beynim otomatikman trabzonspor maçı bu der, yılların verdiği alışkanlık ile. allahtan lig tv seyircilerin isyanı üzerine melih gümüşbıçak'a maç sundurmaya başladı sonunda.

ben kendisini orhan ayhan ile kıyaslamam, kendisi maç anlatamasa da, ilk dünya kupasını bile gördüğünden saçma sapan anılarını anlatıp, "hay allahım ya" diyerekten tebessüm oluşturabiliyor yüzümüzde hiç olmazsa... öztürk pekin ise sürekli aynı ses tonu ve durağanlığı ile insan psikoloji üzerinde bir tez çalışmasına konu olabilecek bir kişi...

(bkz: orhan ayhan/@1989517)
    (1925, 22.03.2008 15:06)
  10. bundan önce yaşının falan verdiği intibayla sempatik bakıyordum bu adama ama hakikaten çok kötü sunuyor maçları. yani futbolcu isimlerini falan yanlış söylemesini geçtim de, ses tonu, alakasız yerlerde yükselen sesi, kendi kendine icat ettiği saçma sapan terimler falan güldürüyor insanı.

bu alakasız yerlerde yükselen sesine özellikle vurgu yapıyorum, misal yemek yiyorsunuz, hani maçı bir süre boşlayıp yemeğe odaklanmışsınız, televizyondan ses çıkıyor; "david silva!!", ne david silva'sı? bu gaza gelmeyi duyunca doğal olarak yemeği bırakıp televizyona bakıyorsunuz ama o şevkle anlatılan olayın sadece rakip sahanın ortasında enine koşan futbolcunun doğal koşusu olduğunu görüyorsunuz.

artık iyiden iyiye lig tv'ye sinirleniyorum. ulan tonlarca adamdan dünyanın parasını topluyorsunuz ama elinizden hem iyi sunucularınızı kaçırıyorsunuz, hem yerlerine yenilerini eklemiyorsunuz, hem de bizi berbar sunucularla başbaşa bırakıyorsunuz. oluyor mu he? oluyor mu?
    (sycrone one, 10.06.2008 21:18)