izmir kemeraltında yaklaşık 3 metrekarelik 2 masalı bir dükkanla işe başlayan, şimdilerde ise ankara kızılay şubesinde öpüşmenin ve çamurlu ayakkabılarla girmenin yasak olduğu tatlıcı
gümüşsuyu yurdunda gün itibari ile üç gümüşsuyu sakini makina arısının sekiz kişilik pastayı ortaklaşa yedikleri mekan denilince aklıllara gelecek olan yer.
her gittiğimde kestaneli pasta için delirdiğim, gidince kestaneli pasta siparişi verdiğim ama çıkarken bir daha kestaneli pasta istemeyeceğim dediğim yer. yanlış anlaşılmasın; kestaneli pastası süper ama büyük, çok geliyor, mide karıştırıyor.
kızılay şubesinin duvarında da "öpüşmek yasaktır" anlamı içeren bir tablo bulunduran pastane. di mi ya olan var olmayan var (bkz: çok yalnızım be sözlük)
peynirli pembe renkli bir çeşit tatlı (adını hatırlamıyorum) yapan tatlıcı.
alerjenik bir bünyeye sahipseniz yememenizi tavsiye ederim o tatlıyı. direk hindiye dönüşüyorsunuz çünkü. dönüştüm ordan biliyorum.
fransa'da pasta dalında birincilik ödülü almış olan ''özsüt'ün aynası'' adlı inanılmaz lezzetli,şiddetle tavsiye edilesi bir pastaya sahip olan tatlıcı.
muhteşem ve porsiyonları gayet büyük tek kişilik pastaları olan yer.her yenildiğinde çikolata komasına girilip,bi daha yememeye karar verilir ama dayanılamaz we tekrar aynı aşamalardan geçilir.pişmanlık mı? asla,çünkü: http://www.ozsut.com.tr/Urunler/03_AdetPastalar_Arles/index.htm