özhan canaydın 

sayfa  / 6
adana çık aradan

1. galatasarayın tarihinin en kötü günlerini geçirmesinin nedeni olarak gösterilirken, anlamsız bir şekilde ikinci kez başkanlığa seçilen galatasaray lisesi mezunu şahıs, birey
    (neverland, 20.03.2004 21:52)
  2. tekrar seçilmesini galatasaray liselilere borçlu olan insan
    (lethe, 20.03.2004 22:26)
  3. oyların tümünü içimizdeki fenerliler'den aldığını düşündüğüm başkan. zira aklı başında hiç bir bireyin oy vermemesi gerekirdi.
    (bkz. içimizdeki irlandalılar)
    (belmonte, 20.03.2004 23:04)
  4. oyların tümünü fenerliler'den değil galatasaray liseli yaşını başını almış üyelerden aldığını sandığım centilmen olarak ad yapmış, efendi, olgun bir işadamı.
    (spyder, 21.03.2004 00:32)
  5. 6-0'lık fenerbahce macından sonra mubabırın sorularını yarım kesıp "onemlı olan faır-play. takımımız yenılmıs olabilir ama fair-play kazandi" dıyerek tum galatasaraylıları kanser edip buna ragmen 100. yılımıza da onunla gırecegimiz baskan
    (mck, 21.03.2004 01:05)
  6. *liseli - *lisesiz çekişmesinin ayyuka çıkmasını sağlayan başkan. kanımca kulübün 100. yılında başkan, büyüklerin* onayını almış bir liseli olsun düşüncesiyle seçilmiştir. tarftar kendisini pek sevmemektedir. bu memnuniyetsizliği hagi'yi teknik direktör yaparak azaltmak istemesi, futbol takımının mevcut durumunda terim'den sonra çok önemli bir değerin daha başarısız olması riskini taşımaktadır.
    (reino, 23.03.2004 01:02 ~ 01:03)
  7. etüd abisi, pirezident, terminatör, dırakula vs
    (evrimgs, 23.03.2004 01:04 ~ 01:05)
  8. çok beyfendi olması nedeni ile kimseyle polemiğe girmeyen galatasaray başkanı.lisede etkin bir kişidir
    (terry, 23.03.2004 01:26)
  9. her an ölecekmiş gibi bakan. hiç sempatik olmayan. buz gibi bi herif
    (legionturk, 25.03.2004 17:06)
  10. galatasaray tarihinin en başarısız başkanı,verdiği sözleri tutamayan adam.aynı zamanda galatasaray lisesi mezunu bursalı bir işadamıdır.başkan seçilmesinde beyefendiliği,duayenlere duyduğu sempati,lise oylarını toplaması ve karşısında mehmet cansun gibi bir aday olmasıdır.(bkz.deniz baykal)
    imparator fatih terim'e verdiği sözleri yerine getiremeyen,bizi dağbaşında maç izlemeye sürükleyen,kulübün televizyonlarda komedi malzemesi olmasına sebep olan (bkz. sahip som),iyi niyetli olduğu açık ama beceriksiz oluşu da yadsınamaz bir gerçek olan galatasaray spor kulübü başkanı.
    (palanthaser, 05.04.2004 12:55 ~ 12:56)
  11. (bkz. feer piley)
    (lahoooov, 05.04.2004 18:06)
  12. büyük başkan
    (buscemi, 05.04.2004 21:07)
  13. 6 kasım 2002de 6-0lık hezimette kendisini tutamayıp gülerek aziz başkanımızın elini sıkarak yıllar boyu unutulmayacak bir fair play (?) örneği sergileyen we çok faydalı olduğu için tekrar başkanlığa getirilen lise destekli cefakar başkan
    (vinsanity, 11.04.2004 17:31)
  14. "taraftarı satan polise bırakan olmaz böle başkan siktir ol git özhan" tezavratında adı geçen başkan..
    (masmavi, 11.04.2004 17:33)
  15. efendiliği ve centilmenliği ile ön plana çıkarken galatasarayın içine düştüğü son durumdan sonra bir haller olan büyük(!) başkan.
    (sensey, 11.04.2004 17:56)
  16. taraftarını, kulübünü fair play uğruna satan başkandır bu. ha aldın o fair play'i noldu? aha takım avrupa bile gidemedi bu sene. bunun üstünede hala başkan seçiliyorsa artık lisenin bu işlerden elini ayağını çekmesi gerekir. ayrıca yapılan transferler ergun gürsoy olmasaydı yapılabilecekmiydi bakalım?
    (creepingdeath, 16.07.2004 09:19)
  17. konuşurken gözleri bir garip bakıyor bu adamın...sanki tavanda yazılanları okuyor.
    (culdesac, 01.11.2004 01:27)
  18. mutlu olduğu zaman gözleri "ne bakıyon lan" mesajı veren,mutsuz olduğu zaman ise gözlerinin verdiği mesajı dile getirmek bile istemediğim,bir zamanlar gittiği her programa yanında belgeleriyle giden fakat belgeler tükendiğinden olsa gerek artık neredeyse hiçbir programa katılmayan kişi.
    (battal boy cekirge, 12.05.2005 19:30 ~ 19:33)
  19. cm'de "poor handling of the club's affairs" dediklerinden. kombineler satışa çıkıyor, transferin ise sadece dedikodusu var. her zamanki gibi gözlerimize baka baka yalan söyleyen adam. galatasaray'ı yönetememesine rağmen koca camianın yerine doğru dürüst bir aday çıkaramadığı bursalı işadamı.
    (palanthaser, 15.07.2005 16:14)
  20. lisedeki herkesin hakkında beceriksiz bi adamın teki olduğunu düşündüğü insan. ama bu kadar borcu olan bir klubün başına gelme cesaretini başkaları da gösteremediği için çekiyoruz haliyle..
    (kral çıplak, 25.09.2005 12:39)
  21. galatasaray'ın kesinlikle başarısız, ancak öncesindeki başkanlardan dürüstlük konusunda fersah fersah ileri gitmeyi başarmış başkanı. önceki başkanların taraftara şirin gözükmek ve tabi ki başarı kazanmak uğruna(en azından bunu başardılar) finansal olarak batırdıkları galatasaray'ı kurtarmaya gönüllü olmuş bu insanın en büyük hatası yeniden aday olmaktı. kendi akıl sağlığı için umarım bir daha aynı hatayı yapmaz.
    (gertaugh, 29.09.2005 22:36 ~ 22:37)
  22. kendisinden bir centilmenlik daha yaparak görevini bırakmasını istiyoruz. hayatının centilmenliği olur, efsane başkan olur.
    (creepingdeath, 29.09.2005 22:37)
  23. bu haftaki lemanda kozzinin kornası köşesinde mülâkatı yayınlanan adam.(şaka tabii gerçek değil)

kozzi:başkanım bütün taraftarlar soruyor ne olacak bu galatasaray'ın hali uefa'dan da elendi galatasaray..

canaydın:şöyle oluyor o günkü maçta top bizi sevmedi şanssızdık hakem hataları da eklendikçe üstüne uefa'dan elenmemiz pek uzun sürmedi ama ben taraftarlarıma yine söz veriyorum bir avrupa kupası alana kadar dünya kulübü galatasaray'ın başındayım

kozzi:desene daha çok buradasınız.

canaydın:efendim ?

kozzi:yok bir şey başkanım peki galatasaray'ın bu borçları ne olacak, nasıl kapanacak ?

canaydın:biz yönetim olarak geçen florya'da toplandık ve bazı kararlar aldık.bu devrim niteliğindeki kararları buradan sizin aracılığınızla açıklamak istiyorum.

kozzi:buyrun abi

canaydın:federasyona başvur yaptık ve maçlarımızın öğlene alınmasını rica ettik böylece elektrik tasarrufu yapacağız.zor durumlarda yapılacak olan gece maçlarında ise ben ve yönetimin kararıyla ışıklandırma lambaları bir var bir yok yanacak böylece %50 tasarruf yapmış olacaz.

kozzi:canımsınız başkanım dahice efendim başka ?

canaydın:evet geçen gün ergun gürsoy'u açıköğretime yolladım.ulaşım sorunu ve ücretleri yüzünden başımız çok ağrıyor.bu yüzden yaşı tutan futbolcuları açıköğretime yazdırdık ve paso almalarını sağladık.

kozzi:haklısınız peki tesisleşme ve seyrantepe çalışmaları nasıl gidiyor başkanım ?

canaydın:şimdi yönetim olarak aldığımız kararla hafta içleri florya tesislerini halka açmayı burayı düğün salonu olarak işletmeyi düşünüyoruz.hatta ve hatta boş kalan antreman sahalarında halısaha turnuvaları düzenlemeyi düşünüyoruz...

kozzi:peki ya seyrantepe ne olacak başkanım ?

canaydın:biz oraya stad yapmaktan vazgeçtik.ali sami yen'i biliyorsunuz,eski açığı yeniledik üstüne iki kat daha çıkacaz oranın.aha sana 35 bin kişilik stad bizi idare eder.seyrantepeye biz akmerkez gibi bir alışveriş merkezi açmaya karar verdik.ayrıca çeşitli uzmanlarla yaptığımız görüşmeler sonucu taksim helasının hisselerini almaya karar verdik bize orası çok kâr getirecek.

kozzi:peki başkanım sakat futboolcuların durumu nasıl yani çok şanssız galatasaray bu yönden ?

canaydın:evet haklısınız ayhan ve kabze'nin ssk'da tedavileri devam ediyor.hasan'ı da oraya sevk etmeye çalışıyoruz.ayrıca yönetimimiz hiç bir zorluktan kaçmayarak başbakanımızla yaptığımız uzun görüşmeler sonucu her futbolcuya yeşil kart temin etmiştir.ayrıca medyada yer alan yok ayhan hastanede mahsur kaldı gibi haberler yalandır.ayhan'ın ilaçlarını ve tedavisini bizzat ben kendi bağkur karneme yazdırdım bunların hepsi yalan haber...

kozzi:sağolun başkanım buraya kadar geldiğiniz için.medyanın ve taraftarın merak ettiği soruları başkanımıza sorduk bir dahaki programımızda görüşmek üzere esen kalın.
    (mitya, 12.10.2005 16:10)
  24. baykuş bakışlı, galatasaraylılığından utandığım, başkanımız derken yerin dibine geçtiğim adamdır.

bu adam galatasaraylıysa ben de fenerbahçeliyim ulan! bu kadar büyük konuşurum!
    (creepingdeath, 27.10.2005 19:33)
  25. an itibariyle marttaki kongrede tekrar galatasaray başkanlığına adaylığını koyacağını açıklayıp bütün galatasaray'lı taraftarları mest eden ve liseden dolayı seçilme ihtimali yüksek olan ''fer piley''düşkünü başkan
    (benikoyupgitmeneolursun, 30.11.2005 08:59)
 sayfa  / 6