özge fışkın  

adana çık aradan

1. barda filminin soundtrack albümünde bulunan yarın ve yabancı şarkılarının solisti. ayrıca sertab erener'in vokalistidir.
    (mayakovski, 27.02.2007 06:41)
  2. yarın şarkısıyla beni benden alan, dinlemesi en rahat kadın vokallerden biri.
    (bosvermis bunye, 25.03.2007 01:29)
  3. sesi gerçekten çok güzel olan,ilk olarak barda filminde dinleme imkanına sahip olduğum sanatçı.ayrıca internet sitesinde söylediğine göre ilk albümü olan keskinler piyasaya çıkmak üzere.
    (pqwer26, 24.04.2007 01:50)
  4. janis joplin şarkılarını muhteşem yorumlayan bayan vokal..
    (crimson, 13.05.2007 11:54)
  5. web sitesini ilk açtığımda -yapım aşamasından önce- kendisinden salak popçu izlenimi aldığım,şimdi de kırmızı deri pantolonu ile rakçıyım imajı vermeye çalışan,masstival'deki performansını merak ettiğim hatun.yolu açık olsun
    (sonradanmıoldumhepmiböyleydim, 30.05.2007 14:00)
  6. şu an 24 artı'ya konuk olmuş güzel insan. geçen gün de üçnoktabir vardı bu programda, pek güzel oluyor pek.
    (sükun, 01.06.2007 00:09)
  7. sesiyle çok büyük bir farklılık yaratamasada ölümsüz şarkısının sözleri beni benden almıştır levent yükselle yaptığı düet ayrı bir güzeldir ,yolu açık olsun ...
    (beni de alın, 02.06.2007 01:06)
  8. bu seneki ankara üniversitesi bahar şenliklerinde levent yüksel'in vokalisti olarak sahneye çıkıp albümünden bir şarkısını söyleyerek nasıl bi ses olduğunu gösterip,tanıtmıştır kendisini.
    muhteşem bir sestir kendisi.
    (rhododendronluteum, 02.06.2007 01:18)
  9. bu gece itibariyle makine programına konuk olmuş eski solist , yeni kaset sahibi dişi kişilik. fışkın demek zeytin ağacından çıkan bilmemne anlamına geliyormuş. hani çok önemli olmadığı için orasını dinlememiştim konuşurken. ayrıca grubundaki gitarist öyle bir konuştuki programda sanırsın slash le karşılıklı solo atmış , afedersiniz iron maiden'la dünya turuna çıkmış. ozzy ile beraber civciv ezmiş.

(bkz: la bi git)
    (dark elven, 17.06.2007 04:04)
  10. enfes bir albüme imza atmışgüzel sesli bayan.masstival sahnesinde de izleyebileceğimiz özge fışkın,daha önce ankara'da fender blenders grubunda yer almaktaydı.
    (bkz: kilitler)
    (bkz: cenk eroğlu)
    (the ghost of tom joad, 28.06.2007 20:37 ~ 20:58)
  11. (bkz: hayal sahnesi)
    (bkz: daimi eleman)
    (zoser, 21.07.2007 23:37)
  12. eurovisionda sertab erener'e eşlik eden dansçı ve vokalistlerden biriymiş kendisi. kendisini hayal kahvesi'nde dinleyen nejat işler tarafından prodüktörü cenk eroğlu ile tanıştırılmış, sonra olaylar gelişir...
    (cellmania, 21.07.2007 23:48)
  13. ayrılığın zafere dönüşmüş halini anlatan şarkının sahibi:

aldığın her nefesle savruldun
    yok oldun
    asla yıkılmaz sandığın kalende vuruldun sonunda sen şimdi dizlerinin üstünde
    istediğin kadar üstünde
    hatırla neler neler yaptın da......
    bıraktım seni kopkoyu karanlığında
    darmaduman krallığında
    herşeyi yırtıp attım
    koparttım
    kanattım
    sen geçmişi tekrar gördüğünde
    ölmeyen herşey döndüğünde
    hatırla neler neler yaptın da seni bıraktım!
    (pufderti, 23.07.2007 21:22)
  14. albümü cenk eroğlu tarafından yapılmış olan şarkıcı. kötü bir albüm değil ama cenk abi sen gitarcısın klavyecisin ne işin olur davulla mavulla diyorum buradan. muhtemelen herşeyi kendim çaldım gibi bir egoya büründü de davulları da kendi çaldı. gerçekten komik olmuş. onun dışında gitar partisyonları ve düzenlemeleri gayet başarılı.
    (jellyjam, 10.08.2007 10:38)
  15. levent yüksel'le düeti unutulurmuş gayet başarılı bir şarkıdır..
    (dream with the fishes, 11.09.2007 11:38)
  16. demin dinlediğim ve kesinlikle dinlenilmesi gerektiğine inandığım duru ses.
    (bouuww, 27.11.2007 21:56)
  17. sesini ve yorumu çok sevdiğim kadın vokal. ayrıcalevent yüksel' le birlikte seslendirdiği çok güzel bir şarkısı var hatta klip de çekmiş bu şarkıya.
    (billy, 28.11.2007 10:19 ~ 05.02.2009 09:47)
  18. hacettepe üniversitesi fen fakültesi biyoloji bölümü mezunudur bu bayan. öğrencilik hayatı boyunca müzisyen arkadaşları ile kurduğu cover grubu ile ankara’daki rock barlarda sahne aldı. 1995 yılında fender blenders adı ile kurduğu grup ile ankara’da 4 yıl müzik yaptı. 2000 yılında katıldığı roxy müzik yarışmasında jüri özel ödülü aldı. aynı yıl sertab erener ve levent yüksel’e sahne üzerinde gerivokal yaparken solo çalışmalarına da devam etti. 2003 yılında letonya’da düzenlenen eurovision şarkı yarışması’nda sertab erener’e eşlik etti. (hani birinci olduğumuz) çeşitli albümlerde geri vokal kayıtları ve reklam jingleları yaparken, solo kariyerine evam etmek üzere söz yazıp, beste yaptı.
    (portakallı haribo mahmut, 02.06.2008 23:55)
  19. 3 hürel şarkıları adlı albümde gece adlı enfes parçayı seslendiren şahsiyet. kilitler adlı albümü de dinlenesidir.
    (sofsotik, 01.02.2009 15:44)
  20. o nasıl bir soyad arkadaş, fışkırt, fışkı, fışkırtmak. bak erotik çağrışımlar yapıyor insanın bünyesinde. ama güzel de kız ondan da olabilir. ayrıca sesi de güzel işte bir soyadından kaybediyor.
    (gecelerin yargıcı, 13.04.2009 02:52)
  21. levent yüksel'le yapmış olduğu düet*le kendini bilmeyenlere * tanıtmış ancak sonraları ortadan kaybolmuş, billur sesli şarkıcı.
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 06.05.2009 12:22)
  22. (bkz: bıraktım) adlı şarkısıyla beni çok etkilemiş sanatçıdır ..kadife gibi sesi vardır..
    merak edenler için işte sözleri

sen hiç anlamadın, saatler kurdum sana uyuyakaldın
    ateşkes çoktan bitti. geçti zannettin dur daha yeni
    başladım

bıraktım seni kopkoyu karanlığında, darmaduman krallığında
    her şeyi yırtıp attım! koparttım! kanattım
    sen geçmişi tekrar gördüğünde ölmeyen her şey döndüğünde
    hatırla neler neler yaptın da seni bıraktım

kalk yerinden dolaş biraz.
    istersen onunla uzaklaş biraz.
    ama acıyla bu kez yüzleş
    belki iyi gelir oturup ağla biraz
    bıraktım seni kopkoyu karanlığında
    darmaduman krallığında
    hatırla neler neler yaptın da seni bıraktım

aldığın her nefesle savruldun, yok oldun
    asla yıkılmaz sandığın kalen de vuruldu sonunda
    sen şimdi dizlerinin üstünde, istediğin kadar üstüne
    hatırla neler neler yaptın da
    bıraktım seni kopkoyu karanlığında. darmaduman krallığında
    hatırla neler neler yaptın da seni bıraktım..
    (gitmis gibisin, 17.07.2009 03:23 ~ 03:23)
  23. kalbinden vursun şarkısıyla beni kalbimden vuran, bu kadar geç keşfettiğim için üzüldüğüm muhteşem ses. buyrun bu da sizi kalbinizden vuracak sözler:

gördüğüm birini bir an için sen sandım
    yürürken başı boş loş sokaklarda
    sonra gülümseyip içimden adını andım
    malesef bıraktığın binlerce gün uzaklarda
    eğer eğer bişeyler söyleseydin
    keşke keşke yanımda kalsaydın
    eğer eğer ben öyle demeseydim
    keşke keşke sen de korkmasaydın
    bizim aşkımız malesef keşke eğer
    ama olsun olsun herşeye değer
    bu şarkı içimden izin ver senin olsun
    binlerce gün sonra seni bulup
    kalbinden vursun vursun...

hangi rengi seversin ne yer ne içersin
    nelere gülüp kimlerle gezersin
    sen içimde ölmeyen hayal kahramanı
    oturup konuşmak için şimdi tam zamanı
    eğer eğer bişeyler söyleseydin
    keşke keşke yanımda kalsaydın
    eğer eğer ben öyle demeseydim
    keşke keşke sen de korkmasaydın
    bizim aşkımız malesef keşke eğer
    ama olsun olsun herşeye değer
    bu şarkı içimden izin ver senin olsun
    binlerce gün sonra seni bulup
    kalbinden vursun vursun..
    (fenomen, 04.10.2009 15:09)
  24. bana garip hisler yaşatan hatun. bi' süre öncesine kadar da ismi dışında bi' şey bilmezdim zaten. duydum ki cenk eroğlu denen üstadla çalışmış albümünde , hemen açtım youtube'u , karşıma çıkan ilk klibini izledim. bıraktım adlı şarkısına çekmiş , kilitler albümünden.

davulları dinliyorum, basları dinliyorum , gitarları dinliyorum. solosunu özellikle merak ettim , 2:13'te solo girdi ve kilitlendim klibe... bakıyorum üstad tapping yapıyo yapıyo yapıyo , ne güzel çekmişler de soloyu çalarken... ama o da ne? cenk eroğlu solo atarken 2:21.5 ile 2:22.5 arasında , buçuklarına da dikkat ettiğim 1 saniyelik bölümde bu hatun davul ritmine uygun olarak omuz sallayıp kameraya bakıyor...

hayır , rahatsız olmadım! tam aksine , devamlı geri aldım , devamlı geri aldım , o bakışı , o omuz sallama hareketini tekrar tekrar görmek için devamlı o saniyeler arasında döndüm durdum... hatta şu giriyi yazmaya 15 dk falan önce başladım , ama arada tekrar klibi açtım , o saniyeleri yine defalarca izledim...

o nasıl bi' endam yahu , o nasıl bir bakış , o nasıl bir çekicilik... çok garip... zaten arkada , güzel bi' istanbul akşamında cadde ışıkları ve mağaza vitrinleriyle aydınlanan güzel bi' sokakta yanımda sevgilim varken yürüyomuş gibi hissettiren o solo çalarken etkilenmemek pek mümkün olmadı benim için , ama herkes bu istanbul şeysini hissedemez , denemeyin , o birazcık benim saykoluğum...

saçları da çok güzel bi' de...
    (marchus, 04.10.2009 15:14 ~ 15:14)
  25. 'fışkı' doğu karadeniz dolaylarında bok demek. adını ne vakit duysam bu geliyor aklıma, bilmiyorum ki geçer mi.
    (milenka, 25.10.2009 01:20)