görseller
özge özsağman 

belki ilginizi çeker
  1. · 1 gün
gündem
  1. · ugg
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · aşk
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · zongul ducks
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · boylumlama
  8. · yine bir gün
  9. · tim cahill

özge özsağman  

1. habertürk de 1 gün adlı haber programını hazırlayıp sunan güzel spiker.
    (kaan zender, 03.07.2008 13:02 ~ 04.07.2008 01:39)
  2. kanal değiştireceklere,fırçayı basarım hee edasında,-ulan reklamlar çıksada kanalı değiştirsem diye beklediğim,tüm haberleri "dünyaya göktaşı çarptı veya keşke çarpsada ben sunsam" yüz ifadesi ve ses tonu ile sunarak,bende yoğun stress yaratan,sert ifadesini,kendini acayip kasarak yarattığı sunucu,iddiaya girerim boynu ve omuzları kas spazmından tek kas olmuştur.çok güzel ve çok seksi,o ayrı.ne zaman o stüdyodaki yüksek bar sandalyesine yaslanarak,mini etekle haber sunar diye bekliyorum.
    (jarahar, 30.04.2009 02:00)
  3. kumandanın değiştiremediği spiker. bu yönüyle ekran başındakilere zihin kontrolü uyguladığını düşünüyorum. 2009 yılı itibariyle 34 yaşındaymış. makyajı ve uygun kamera açılarını çık 38 falan.

özsağman sunarken haber görüntülerine gerek olmadığı kanaatindeyim. otomatik hipnoz moduna alıyor. çok yakın bir arkadaşıma benzerliği nedeniyle kabullenemediğim, kim bilir belki de saplantı oluşturduğum kişi. ekranlarda göremezsem habertürk binası önünde arabamı ateşe veririm. (çocuğum yok yakamam, olsa da değmez, evli de değil)
    (foxmuld3r, 26.09.2009 14:35)
  4. (aylakmadam, 26.09.2009 14:41)
  5. ekrana çıktığında habertürk kanalı'nın yayın ses düzeyini indirmeyi unuttuğu spikerdir. kanalın yerine ben yapıyorum gerekli ayarı. hayır, niye bağıra bağıra sunarsın ki? bu yaptığının forumlarda büyük harfle yazmaktan ne farkı kalıyor? ayrıca, bir haber spikeri olarak hiç de tarafsız olmadığını söylemeliyim. bir de yarı türkçe-yarı osmanlıca konuşmak seni bir adım falan öne çıkarmıyor malesef.

vakt-i zamanında
    dahl olunan
    ........ falan falan
    (ulysses i anlamadım, 26.09.2009 15:29)
  6. dün akşam habertürk'te "bir gün" adlı haber kuşağında italyan anayasa mahkemesi'nin başbakan berliskoni'nin dokunulmazlığının "vatandaşlar arası eşitlik" ilkesine dayanarak kaldırılması kararını "sevgili seyirciler; italyan anayasa mahkemesi malesef berliskoni'nin dokunulmazlığını kaldırdı" olarak sunmuştur. ben de, malesef tayyip yalakalığını geçti, kankalarına bile yalakalık yapmakta sınır tanımıyor habertürk diyorum.
    (ulysses i anlamadım, 09.10.2009 12:58 ~ 12:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil